22.07.2015

(Haziran) Favorilerim


Temmuz ayında hiç kitap bitiremedim. Sürekli birşeyler okuyorum, okuyacak zamanım da var ama olmuyor bir türlü bitmiyor. 'Reading slump' denilen kitap kurtlarının kabusu, kitabı eline alamama, okuyamama hastalığı başıma geldi sanırım. Elime kitapları alıp alıp yarım bırakmaya başladım. Değişik bir ruh halindeyim; bayram tatilinin başında içim kıpır kıpırdı, işte o zaman bol bol kitap okurum diyordum; bu sefer de yoğunluktan olmadı =) Sanırım henüz tatil yapamamış olmanın verdiği huzursuzluğun büyük payı var bunda. İş yerinde boş vaktim var şu sıralar ama olmuyor işte =)


Instagram'da bu güzel ayraçlara tesadüfen denk gelince sizinle de paylaşayım dedim. Malum boyama kitapları pek meşhur oldu ama onlara para vermek yerine internette de zevkinize göre milyonlarca resim bulabilir, çıktısını alıp kendi dosyalarınızı oluşturabilirisiniz. Hem işin içine biraz yaratıcılık da girer, hem de büyük keyif alırsınız. Bu güzel ayraçlar da yine böyle bir kitaba sahip bir tasarımcının kendi blogundan; çıktısını almak isteyenler bu linke: http://bydawnnicole.com/2015/05/free-printable-coloring-page-bookmarks.html


Pilot Frixion bu pastel highlighterlara bayıldım! Biraz Zebra Mildliner'a benziyor diyebilirim. Bunları D&R'dan alırken Uni-ball'un pek sevdiğim mat pastel kalemlerinden de aldım; bu iki renk bitmişti, yenilemiş oldum. Yalnız bu jel kalemleri deneyip, akışkan olanlarını almak ve uzun süre tutmadan bol bol kullanmak en iyisi, çünkü durdukları yerde hemen kuruyorlar =)


Word Notebooks Twitter'dan limitli sayıda stickerı isteyenlere yollayacağını söylediğinde ben de hemen istekte bulundum ve geçen gün geldi mektubum. Çok sevindim, tasarımı bir harika ;)


Bu da son zamanlardaki favori defterim diyecektim ama yine dayanamayıp yeni bir defter aldım =D Favorilerimden biri olsun o zaman ;)

Şimdilik benden bu kadar, bu yazı da daha önce yazamadığım Haziran Favorileri yazısı olabilir bence=))

Sevgiler.


8 yorum:

  1. Özellikle deftere bayıldıım :)
    Güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  2. Yine sayende üç harika bookmarka sahip oldum:) Pilot Firixion' lardan da bir an önce ben de edineyim en iyisi çok güzellermiş.Yazı için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevdim Pilot Firixion'ları, silinebilir olması da ayrı hoşuma gidiyor. Yorum için ben teşekkür ederim ^-^

      Sil
  3. Reading slump insanı biraz geriyor ama ben takılmamaya çalışıyorum. Sonuçta dergiler, internetteki makaleler, ıvır zıvır derken birçok şey okuyoruz yine de, böyle rahatlatıyorum kendi mi :).
    Ben de tam tersi tatil ve bayram ile birlikte hızımı buldum :). Bakalım şu an hala iyi gidiyor gibiyim, ama ben arka arkaya sık kitap okuduğum zaman sonrasında mutlaka duruluyorum. Reading slump olarak da değil de, yeni kitaba başlamak istemiyorum ve bilerek başlamıyorum, okuduklarımı sindirme ihtiyacı gibi sanki :).

    Ayraçlar da tabi ki yine çok harika :), rozetlerden sonunda Toyzz Shop'ta buldum ben de. Tatile gitmeden çnce almıştım, odamda bir yerlerde kaldı, şimdi fotoğrafı tekrar görünce aklıma geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de çok takmamaya çalışıyorum; çünkü gün içinde gerçekten bir sürü şey okuyorum dediğin gibi ama yine de kitap bitirememek üzüyor =) Bakalım şimdi olmasa da, ben de Ağustos'ta tatilde umarım eski hızımı yakalarım =) Rozetler çok tatlı, gittikçe yenilerini alasım geliyor ^o^

      Sil
  4. Ah ayraçlara bayıldım. Hemen çıktı alacağım ^_^ cicislerini de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil