23.04.2015

Kırtasiye: Stabilo Swano White Kurşun Kalem



Stabilo'nun kurşun kalemleri çıktığında beyaz ve pembe gövdeli, silgili olanlarından ikişer adet almıştım ve kullanmaya başlar başlamaz bayılmıştım. 2B yumuşak uca sahip oluşları, renkleri ve silgili oluşları çok hoşuma gitmişti.



Bir süre önce de Stabilo'nun yeni çıkarmış olduğu "bahar" renklerinde kurşun kalemlerini ve bu güzelliği gördüm. Siyah, beyaz ve pembe benim en sevdiğim renkler ve bu kalem olabilecek en ideal, en mükemmel tasarıma sahip benim gözümde.

Stabilo Swano White ismiyle çıkan bu kurşun kalem; beyaz bir gövdeye, siyah demir halkalı pembe bir silgiye sahip. Yani mükemmel tasarım ^o^ Şu noktada hislerimi ancak kırtasiye severler anlayabilir diye düşünüyorum; tasarımı, yazımı harika olan bir kalem için hissettiğim sevgi ve mutluluğu ^o^ Şimdiden milyon adet almak istiyorum, hatta gelecekte bir gün satışı biterse diye stoklamak düşüncesine sahibim =D



Diğer beyaz model daha önce çıkan seriden. Yazımın başında bahsetmil olduğum beyaz kurşun kalem. Açıkçası tasarım olarak onu da çok beğeniyorum; böyle bembeyaz oluşu ve 2B yumuşak uca sahip oluşu çok hoşuma gidiyor.


Son olarak küçük bir yazım örneği de koyayım dedim. Yazının başında görmüş olduğunuz Keskin Color Soft pembe renkli, şu sıralar devamlı yanımda taşıdığım defterime ufak bir örnek yazı da yazdım ;)

Stabilo'nun kurşun kalem çeşitliliğini artırması ve genel olarak 2B uca sahip kalemleri piyasaya sunmuş olması beni çok memnun ediyor. Özellikle silgili, güzel renkli bu kalemler tercih sebebim.

Sevgiler.


2 yorum: