3.02.2019

Ocak 2019 Okuduklarım


Merhaba,

Ocak ayı çok çabuk geçti gibi geliyor bana, ama epey bir kitap okumayı başardığım güzel bir ay oldu benim için. 


Toplamda 7 kitap okudum, son okuduğum kitabı bu fotoğrafı paylaştığımda eklememiştim. Sonuncu kitap Netgalley'den My Footprints isimli bir çocuk kitabı. Hazır çocuk kitabı demişken, çocuk kitaplarını kendi okuduklarım listeme ekleme kriterimi de not düşmekte fayda var; kızımla beraber de bir sürü çocuk kitabı okuyoruz ancak yalnızca kendi ilgimi çeken ve kendi zevkim için okuduklarımı bu listeye ekliyorum.


Aralık ayını bir H. G. Wells kitabı ile bitirince, hem de çok sevince, konuları ilgimi çeken birkaç Wells kitabı daha aldım ve ikisini çok severek bu ay okudum.


Ama en çok hangisini sevdin derseniz cevabım Philip K. Dick'ten Ölüm Labirenti olur. Dick'in en sevdiğim kitabı Gökteki Göz'e benzer türde yazdığı iki kitabı olduğu yazıyordu biri Ubik biri de bu kitapmış. Aslında bu ay okumayı düşündüğüm kitaplar oldukça farklıydı ama ben kitap almadan duramadığım için devamlı kararlarım değişiyor işte =D Bu şekilde Ölüm Labirenti'ni okumaya karar verdim ve çok da sevdim.

Kısacası yeni yazarlar tanıdığım, sevdiğim yazarların güzel kitaplarını okuduğum keyifli bir ay oldu benim için Ocak ayı. 

Siz neler okudunuz, geçen ay okuduklarınızdan en sevdiğiniz kitap hangisi oldu?

Yorumlarınızı bekliyorum!

Sevgiler,

6 yorum:

  1. Ölüm labirentini merak ettim. Kitabı notlar arasına aldım.

    YanıtlaSil
  2. Ben Fakir Baykurt'un öykü kitabını okuyorum ama hala bitiremedim. Makale okumam gerektiği için eve gittiğimde daha çok film izlediğim bir ay oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen de film/dizi izleyerek zamanı geçirmek iyi geliyor insana. Keyifli okumalar =)

      Sil
  3. Ben de iki kitabı da listeme not ettim bile :)

    YanıtlaSil