4.03.2018

Mart Ayında Okumayı Düşündüklerim


Merhaba,

Nasıl olsa hayal kurmak serbest =D ben de bolca kitap seçtim bu ay okunacaklar listeme =) Şu an hala Iron Man Düello'yu bitirmeye çalışıyorum, o bittikten sonra aslında bir fantastik kurgu okuyasım var. Kitaplığımda 2 tane okumayı çok istediğim seri var ama ikisinde de ilk kitaplar eksik ne yazık ki. Biri Ejderha Mızrağı Kayıp Tarihçeler -- ki İthaki basacak mı hiçbir fikrim yok, aslında ilk serinin içinde okunması çok daha keyifli olacak bir ara seri bu ama basılmadı ne yazık ki. Bir diğeri de Ölüm Kapısı serisi. Yine eski bir seri, 2. el almak istemiyorum, bilmiyorum bulabilecek miyim ondaki eksiklerimi de.

Hali hazırda okuyabileceğim daha birkaç fantastik kurgu daha var. Çok sevdiğim arkadaşımın geçtiğimiz senelerde doğum günümde hediye ettiği Rüzgarın Adı'nı çok uzun zamandır merak ediyorum ama bir türlü başlayamadım. Elric daha önce iki kez başlayıp yarım bıraktığım ama aslında çok sevdiğim bir kitap. Bir de en sevdiğim yazar Neil Gaiman'ın elimde 1-2 tane yarım kitabı var, biri Kırılgan Şeyler. Öykü okumayı pek sevmiyorum, bu o nedenle yarım kaldı elimde. İşte bu kitaplardan biri bu ayın ilk kitabı olabilir.


Geri kalanlar bilim kurgu türünde. Belirli bir sıralama yok ama belki Sonsuzluğun Sonu öncelikli okuyacaklarımdan biri olabilir. 

Bir önceki yazımda bahsettiğim üzere bu ay Bursa'da Tüyap Kitap Fuarı var yani yeni kitaplar alacağım =D Ve bir heves aldıklarıma başlarsam eğer bu liste değişebilir =D 

Önceden liste yapmayı çok seviyorum ama çok sık fikir değiştiren bir insanım ne yazık ki =D

Siz bu ay neler okumayı planlıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum!



8 yorum:

  1. çok güzel kitaplar ben bile okumaya heveslendim :))

    YanıtlaSil
  2. merhaba Güngör, ne güzel kitaplar.
    benim bu ayki listemde le bleu est une couleur chaude, altered carbon, sherlock holmes var. tüm sherlock hikayelerini okumak gibi bir çılgın plan peşindeyim, bakalım nasıl olacak! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba =) Bence şahane bir planmış! Ayrıca Altered Carbon'u ben de alıp okumayı düşünüyorum, epey merak ettim. Keyifli okumalar!

      Sil
  3. Ayfer Tunç'un son romanı var elimde ve büyük bir keyifle okuyorum.
    Kitapalrın çok güzel bu arada; keyifli okumalar canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, çok teşekkür ederim, size de keyifli okumalar =)

      Sil
  4. Rüzgarın ADı çok güzel bir kitaptı, kalınlığına ve dinginliğine rağmen kendini okutuyordu. Şimdiden hepsi için iyi okumalar. ^^

    YanıtlaSil