18.04.2017

Ne Okuyorum: İkizlerin Sınavı


Merhaba,

Bir süredir Ejderha Mızrağı (Dragonlance) Efsaneler Üçlemesi'ni okuyorum. Üçlemeyi okurken aralarda başka kitaplara başlama girişimlerim oldu ancak hikaye öylesine güzel ki elimdeki kitap bitince dayanamayıp sıradakini alınca hemen devam etmek geldi içimden. Şanslıyım ki hepsi Türkçe'ye çevrilmiş durumda. Ben hem şu an yayın haklarına sahip olan İthaki'den hem de eski Laika basımlarından okudum.

Bu aralar neredeyse bitirmek üzere olduğum, üçlemenin son kitabı İkizlerin Sınavı'ndayım. Bu üçleme de serinin ilk kitapları gibi oldukça heyecanlı, duygusal, komik yani tüm duyguları tadında yaşatan bir kitap oldu benim için. Üstelik ilk seriden çok sevdiğim Raistlin karakteri ana karakter olarak karşımıza çıkıyor bu üçlemede.



Blogda geçmişte Ejderha Mızrağı Destanı'nın ilk üç kitabı hakkında yazmış olduğum yorumları ayrı ayrı bulabilirsiniz. Bu üçleme hakkında planım ise uzun tek bir yazı yazmak bloga, bitirir bitirmez düşüncelerimi paylaşacağım sizlerle.

Bu aralar siz neler okuyorsunuz, Ejderha Mızrağı kitaplarını okudunuz mu?

Sevgiler,


4 yorum:

  1. Ejderha Mızrağı kitaplarını okumadım,Ayın Kız Kardeşleri serisini bitirmekle meşgülüm ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlara da bayılıyorum; ilk 4 kitabı bitirmiştim, diğerleri hala bekliyor, şahane bir seri :)

      Sil
  2. Bu aralar benim de epik fantastik okuyasım geliyor, kitaplığımda o türde bir şeyler seçebilirim. Keyifli okumalar. :**

    YanıtlaSil
  3. Ben de okumadım Cengiz Aytmatov'dan Toprak Ana'yı okuyorum bir iki gündür.
    Bu arada yolunuz düşerse kahve içmeye bana da beklerim. Kahve içer kitaplardan konuşuruz ;)

    YanıtlaSil