9.03.2017

Şubat Ayı



Merhaba,

Sanırım şu 7 sene içinde ilk kez bir ayı bloga yazı yazmadan geçirdim! Ama blogumdan asla vazgeçmiyorum merak etmeyin =)

Geçen ay hem kızımın hareketlenmeye başlaması hem de ailecek grip olunca bitmek bilmeyen işler güçlerle boş vakitlerimin tamamı ya dinlenmeye ya da dinlenirken birkaç sayfa kitap okumaya ayrıldı. Bebeği/ Çocuğu olanlar sanırım beni anlar, beklediğimden daha yorucu ama tabii ki bir o kadar da keyifli günler geçiriyorum ama boş vakitlerim de genellikle yorgunluktan bayılıyorum =D Herşey benim için yepyeni olduğundan belki de böyle oluyor bilemiyorum =)



Neyse sizi sıkmadan bir ufak güncelleme yapayım istedim. Şubat ayında birkaç dergi ve yalnızca bir kitap bitirebildim, zaten Instagram'dan takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. Arada kırtasiye malzemeleriyle de haşır neşir oluyorum ki yorgunluk atmak için birebir =) Ancak ne bir film ne de dizi izleyecek vaktim olmadı, dediğim gibi daha çok okumak istedi canım boş vakitlerimde.



Kafamda sürekli blogla ilgili planlar dönüyor; şunları yazayım, şöyle değişiklik yapayım diye. Benim için şu an en büyük sorun bilgisayar başına oturmak. Telefon devamlı elimde ama blog yazılarını oradan istediğim verimde giremem, tablet de kullanmak pek rahat olmuyor. İşte burada sıkışıyorum, akşamları vaktim var ama genellikle dediğim gibi yorgunum, arada da üşengeçlik yapıyorum ama bakalım zamanla bu düzene alışıp yoluna koyarım herhalde =))



Geçen ay bir kitap bitirdim dedim ya Güngör o Goodreads hedefin ne demeyin =D 120 kitabı nasıl bitireceksem artık =D Olsun beni motive ve mutlu ediyor =))



İşte böyle umarım vakit bulduğumda üşenmeden güncelleme yapabilirim =))

Instagram'da daha sık paylaşım yapıyorum Renkli Kitap ismiyle beni takip edebilirsiniz.

Sevgiler


4 yorum: