22.10.2016

1000 NOKTA: Hayvanlar



Domingo Yayınları'ndan çıkan, çocukluğumun en sevdiğim aktivitelerinden birinin yetişkin halime hitap eden kitabı nokta birleştirme serisi 1000 NOKTA'nın yeni kitabı "hayvanlar" temasına sahip.

Thomas Pavitte her bir nokta birleştirmeyi eskiz tarzında hazırladığı için hata da yapsanız ortaya muhteşem, çerçeveletmelik eserler çıkıyor.

Bende 1000 Nokta serisinden İkonlar ve Şehirler kitapları da mevcut; henüz onları bitirebilmiş değilim. Bir resmi tamamlamak epey vakit alıyor, bu benim için olumsuz değil aksine güzel bir yanı kitapların. Çünkü zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama fazlasıyla rahatlıyorum, üstelik ortaya harika bir resim çıkınca onu ben çizmişim gibi bir mutluluk da yaşıyorum =)

1000 NOKTA: Hayvanlar'da ilk seçimim tavşanlar oldu; pastel renklerle tamamlayıp, çerçeveleyip, bebek odasına asmayı düşünüyorum =)

Bir de bu kitapların en güzel yanı boyutları, resmen bitince ortaya bir tablo çıkıyor, benim pek hoşuma gidiyor. Kağıt kalitesi de benden geçer not almıştır ;)

Siz de çocukluğunuzda noktalarla haşır neşir olmuş ve bundan büyük zevk almışsanız 1000 NOKTA serisini tavsiye ederim, çünkü hala aynı keyifle uğraşıp eğlenebiliyorsunuz =)






2 yorum:

  1. Bu kitaptan ben de almak istiyorum ama benim tercihim ikonlar olacak. Kitaptan bitirdiğiniz sayfaları da paylaşsaydınız keşke. Bitince nasıl görünüyor merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. Bunu gecen arkadaslarsohbet ederken duydum ilk firsatta alacam

    YanıtlaSil