27.07.2016

Kalemlik.com Kırtasiye Alışverişim


Bayram öncesinde kalemlik.com'dan güzel bir kırtasiye alışverişi yaptım. Haliyle tatile denk getirdiğim için bayramın geçmesini beklemek zorunda kaldım ama bayram sonrası gayet hızlı bir şekilde paketim elime ulaştı.




Kırtasiye sitelerinde çeşitliliği seviyorum, kalemlik.com'da da tam istediğim gibi çeşit çeşit, oldukça güzel ürünler var. Bunları aldığım gün saatlerce siteden çıkamadım doğrusu =) Ben uzun zamandır almak istediğim birkaç ürünü aldım kendime. Ürünler gayet güzel paketlenmiş bir şekilde ulaştı elime ki çok önem verdiğim bir durum bu. 


Leuchtturm1917 defterlerden uzun zamandır almak istiyordum; bu 90x150 mm boyutlarındaki kareli beyaz defteri almayı epeydir istediğim için onu seçtim. Yine uzun zamandır almak istediğim Lamy dolma kalemlerden kendime beyaz olanı seçtim ve sonunda ilk Lamy'mi almış oldum =) Aslında hep ilk olarak pembe alırım diyordum ama nedense beyaza taktım son zamanlarda. Bir de Lamy Vista almayı çok istiyorum, artık o da ilerki günlerde ;) Son olarak bir de Stabilo pointball ekledim sepete, normalde keçe uçlu Stabiloları her zaman kullanıyorum ama pointball hiç denememiştim, gayet de güzelmiş, pek sevdim.


Kalemlik.com'dan yaptığım alışverişten açıkçası çok memnun kaldım. İnternetten aldığım ürünlerde uzun süre beklemeyi sevmiyorum ve açıkçası ürünlerinde iyi paketlenmiş, sağ salim ele geçmesini istiyorum, bu açıdan beni memnun eden güzel bir site oldu kalemlik.com. Şimdi keyifle yeni cicileri kullanma zamanı =)




3 yorum:

  1. Beyaz lamy ne kadar güzelmiş meğer :) Daha önce hiç fark etmemişim.
    Ama ben Lamy almamaya kararlıyım, iki dolmakalemimde de sorun var :/.
    Güzel günlerde kullan :).

    YanıtlaSil