13.04.2016

Uni-Ball Kalemlerim


Son zamanlarda kafayı taktığım marka Uni-ball oldu. Daha önceden de kalemlerini kullanıyordum ama herşey bir süre önce Angelic Colour serisinden 2 renk almamla başladı =) Daha önce aynı seriden almıştım ve senelerce kullanmaya kıyamadım sonunda kurumuşlardı. Uni-ball Signo'lar çok güzel yazıyorlar ama uzun süre kullanmazsanız kuruma olabiliyor.


Beyaz hariç diğer hepsini yeni aldım. Hepsini bir defada almadım, genelde pahalı oldukları için böyle kalemleri 2şer 3er zamanla almayı tercih ediyorum. Burada Angelic Colour serisi pastel renkleri ve en sonda Sparkling serisinden simli pembe rengi görüyorsunuz. Sparkling'den bir tek pembe olan var ve bunlar dışında bir de metalik renkleri mevcut ama henüz onlardan almadım =)


Bu fosforlu Uni-ball Signo'lar ise benim lise yıllarındaki vazgeçilmezlerim. Pek popülerdi bizim okulda ve çok uzun bir süre severek kullanmıştım. Siyah olanını sanırım ilk kez alıyorum. Siyahın akıcılığı şahane ama diğer ikisi biraz tutukluk yapıyor, denemeden almasaydım keşke dedim.


Uni -ish ve Uni Shalaku 0.5 uçlu kalemlerim. Uni -ish'i çok daha önceden almıştım, çok çok severek kullandığım ince hafif bir uçlu kalem. uni Shalaku yeni görüp aldığım bir kalem ve tek kelimeyle bayıldım. Renklilerle takım uçlu kalemlerimin olması çok hoşuma gidiyor =)


Son olarak da küçük bir yazım örneği, pek tabii beyaz hariç diğer kalemlerin hepsi var. Ben çok severek kullanıyorum kalemlerimin her birini, ama size tavsiyem mutlaka deneyip alın, akıcı yazdığından emin olun ;)

Sevgiler,



3 yorum:

  1. Uni-ball'ı ben de çok seviyorum, özellikle kokulu kalemlerini, kokuları çok uçucu ama olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa kokuluları resmen hafızamndan silmişim, iyi oldu hatırlattığın =D Üniversitedeyken kırtasiyede onlara bakıp dururdum, çok ilginç kokular da vardı Popcorn kokusu gibi =))

      Sil