26.04.2016

Kırtasiye: Aliexpress Alışverişim


Bu sabah işe gelir gelmez iki küçük paket elime tutuşturulunca pek mutlu oldum =) Yaklaşık 2 ay önce yaptığım Aliexpress alışverişimden umudumu kesmiştim ki sonunda aldıklarıma kavuştum.



Bu iki ürünü aynı satıcıdan aldım. O kadar fazla sevimli dolma kalem çeşidi var ki dayanamayıp attım en sonunda sepete. Little Twin Stars karakterlerini çok seviyorum ve dolma kalemi gelir gelmez hemen denedim, beklediğimden de iyi çıkması beni memnun etti. Kurşun kalem kapaklarını çocukken ilkokulda kullanırdık, sevgili Serrose'de hep görüyordum ve onun kullanım şekli çok hoşuma gidiyordu, bunları da görünce attım sepete.


Ürünleri aldığım adresler şöyle:




Aldığım diğer dolma kalem ise tamamen yine sevimli tipinden ve renginden ötürü bu model oldu. Bunu da hemen denedim ve yine tahminimden de iyi yazdığını gördüm ve mutlu oldum =) Yanındaki ince uzun kalemin ise bir tarafı dolma kalem mürekkebini çok başarılı bir şekilde siliyor =) 



Kısacası aldıklarımdan memnun kaldım, ürünler oldukça güzel ancak bir tek 2 ay gibi bir sürede gelmiş olmaları can sıkıcı. Bazen 15-20 günde gelen ürünler oluyor bazen de böyle çok geç geliyor Aliexpress'ten aldıklarım. Ben çok beklemeyi sevmediğimden normalde yurtiçinde bile online alışverişi pek sevmiyorum ama bunlar hiç gelmemesindense elime geçtiği için mutluyum pek tabii =) 

Artık uzun bir süre Aliexpress'ten birşey almak istemiyorum, beklemek yoruyor beni =) Ama aldıklarımdan memnun kalmış olmak mutlu edici ;)


5 yorum:

  1. Cok guzeller gule gule kullan:) Ben beklemeyi seviyorum, tam unuttugum bir zaman surpriz gibi geliyor paketler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Eren =) Ben de hiç sevmiyorum ama tabii internette çok fazla seçenek ve çok uygun fiyat imkanları olunca insan mecbur kalıyor =))

      Sil
  2. Aldığını unutup, gelince süpriz yapması hissini seviyorum ben. Eski iş yerimde benden önce ayrılan biri adına sürekli yurtdışından küçük paketler geliyordu. Sonradan öğrendik ki amacı ayrılmış olmasına rağmen kalanlara kendisini unutturmamak istemesiymiş...

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın :) Bir iki sorum olacak size birinci bu aldığımız ürünlerin gümrükte takılmaması için bir para sınırı veya ürün büyüklüğü sınırı gibi bir şey mi var yoksa aldığımız her ürün genelde geliyor mu? İkinci sorum paypal ödemesini Aliekspress kabul ediyor mu acaba?

    Yanıtlarsanız memnun kalırım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Çok büyük şeyler almadım açıkçası şu ana kadar o yüzden gümrük sıkıntısı yaşamadım ama satıcıyla iletişime geçerseniz eminim yardımcı olurlar bu konuda. Paypal konusunda son zamanlarda ülkemizde Paypal alışverişlerinin mümkün olmayacağı yönünde birşeyler duydum ama ne yazık ki fazla bir bilgim yok.

      Sil