23.10.2015

Cadılar Bayramı / Halloween Okumaları



Cadılar Bayramı / Halloween paylaşımlarımda bu sene biraz tesadüfen biraz da bilerek okumak için seçtiğim kitabı sizinle paylaşayım dedim.

Geçenlerde kitapçıda dolaşırken görüp daha önce duymadığıma şaşırdığım bir Neil Gaiman çizgi romanı Günaha Son Çağrı'yı aslında ilk gördüğümde almadım. Sonrasında nasıl bir çizgi roman olduğunu biraz araştırdım ve daha sonra tablette okurum dedim. Bir iki gün sonra sıkıntılı bir günümde yine aynı kitapçının bulunduğu yere gidince, bu kitabı almalıyım dedim ve aldım ve çok da iyi yapmışım.

Kitabın ön sözü bu kitabın sonbaharda okunması gerektiğini gösteriyor ve hikayesiyle de bence tam anlamıyla bir Cadılar Bayramı / Halloween okuması oluyor.

Beni bu kitapla ilgili en etkileyen şey okuduğum önsöz oldu, Gaiman'ın bu önsöz yazısını okuyup da bu kitabı okumamak benim için imkansız olurdu; hatta daha önce niye Alice Cooper dinlememişim de dedirttirdi ve bugün Alice Cooper'ı dinlemek büyük keyif verdi bana.

Hikayeye yeni başladım, kısa sürede biter ama bu mevsimde, bu sene harika bir Cadılar Bayramı / Halloween okuması olacak benim için; muhteşem çizimlerden söz etmiyorum bile =)



Geçen seneki yazım için buraya tıklayabilirsiniz: http://renklikitap.blogspot.com/2014/10/cadlar-bayram-halloween-kitap.html

Siz neler okuyorsunuz bu sonbaharda? Yorumlarınızı bekliyorum ;)

Sevgiler,




2 yorum:

  1. Ben de çıktığında Radikal Kitap'taydı sanırım yorumunu okumuştum, Alice Cooper'ı duyunca vazgeçtim almaktan :). Alice Cooper'ın hikayesi/biyografisi gibi anladım ben, o nedenle hiç okuyasım gelmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dediğim gibi Neil Gaiman'ın önsözü sayesinde Alice Cooper'la bağlantılı olmasını pek sevdim =) Çok severek okudum bu kitabı, tavsiye ederim ;)

      Sil