28.09.2015

Mini Kırtasiye Alışverişi: Okula Geri Dönüş

Merhaba,
Sonbahar geldi ve bugün birçoğumuz için yaz ve tatil artık tamamen sona erdi. Yeni başlangıçları çok seven biri olarak bu mevsimi çok seviyorum, sanırım yaza da dpyduğumiçin sonbaharı ve kışı özledim de diyebilirim rahatlıkla. Ve sonbaharın en güzel yanlarından biri, okulların da açılmasıyla gelen kırtasiye sezonu =D Hem sevdiğim için hem de meslek gereği de genelde bu dönemde almam gereken şeyler olduğundan kırtasiye sezonunda gezmek, alışveriş yapmak çok hoşuma gidiyor. Yeni neler çıkmış, hangi kırtasiyede htta büyük marketlerde ne gibi ürünler raflardaki yerlerini almış, gezip görmeyi ve pek tabii birşeyler almayı çok seviyorum. İşte bu nedenle bayramın 3. günü çok sevdiğim bir kırtasiyeye gittim ve yeni dönem için alışveriş yaptım ;)


Bursa'da BKM zengin ürün çeşidine sahip ve kasada indirim kartınıza güzel indirimler yapıyor, hep aynı mı bilmiyorum ama toplamda yüzde 15 indirim yapıldı bana. 

Aldığım ürünlere gelecek olursak; tahta kalemlerini hem ihtiyaçtan hem de pembesi pek güzel olduğu için aldım ;) Kırmızı defter gündelik kullanım için 6,50 TL gibi uygun fiyata sahip bir defter ve diğer ürünler de tamamen ihtiyaçtan ;)

İşte böyle mini bir alışveriş yaptım yeni kırtasiye sezonundan ;) Siz bu dönemi seviyor musunuz, kırtasiye alışverişi yaptınız mı son dönemlerde, bu ürünlerden kullanmayı sevdikleriniz var mı?

Sevgiler,


7 yorum:

  1. Ben de hem öğretmen olduğumdan hem de ilgimden kırtasiye ürünlerini çok severim. Bu aralar defter ve kalem alışverişini abarttığım için kendimi dinlenmeye aldım. Elimdeki ürünleri tüketinceye kadar bir şey almayacağım. İhtiyaçlarım iyice arttığında da güzel bir kırtasiyeye gidip kendimi şımartacağım. Toplu alışveriş yapmayı daha çok seviyorum :-)

    Aldıklarınız çok güzel. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız toplu alışveriş yapmak aslında daha heyecanlı ve daha güzel =D Çok teşekkür ederim =)

      Sil
  2. Kitap alacağım zaman ya da herhangi bir kırtasiye alışverişimde bende BKM'yi tercih ediyorum.. İndirimleri beni daha çok alişveriş yapmaya sevk ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten indirimleri birçok yere göre daha avantajlı kılıyor orayı.

      Sil
  3. Artık okul bitti ve artık kırtasiye alışverişlerini yaparken o içime oturan heyecanı kaybettim.:) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  4. Okul bitmesine rağmen hala renk renk kalemlere defterlere hastayım..

    YanıtlaSil
  5. Kırtasiye ve kitap alışverişi sevdiğim tek alışveriş türü diyebiliriz. Küçük de olsa insanı mutlu ediyor :)) İyi günlerde kullan :))

    YanıtlaSil