9.09.2015

Eylülde Okumayı Düşündüklerim


Dün Instagram'da bu fotoğrafı paylaşmıştım; okumayı düşündüklerim bunlarla kısıtlı değil aslında fotoğrafı paylaştıktan sonra farklı bir kaç kitap daha listeme girdi =) Umarım bu listeyi tamamlar ve daha fazla da okuma şansına sahip olurum ;)

Sizin bu ay okumayı planladığınız kitaplar neler?

Bol okumalı bir ay olsun ;)


8 yorum:

  1. Güzel seçimler... Hadi bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. aaaaaaaahh ben hiç planladığım sırayla gidemiyorum. Taht Oyunları'nı okuduktan sonra başka kitaplara geçerim diye düşünmüştüm fakat kitap o kadar sürükleyici çıktı ki diğer tüm kitapları unutup seriye odaklandım sadece. Doctor Who 11 Doktor 11 Öykü güzel kitap ben klasik seriyi izlemediğim için doktorlara ve kitapta geçen yardımcılara netten baktım hikayeyi okumadan önce ;) 11. doctor canımmış bir kez daha anladım kitabı okurken peter geldi geleli ilgimi kaybettim diziye ne kadar çabalasam da bağlayamadı beni kendine :/ ay döktüm içimi rahatladım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Taht Oyunları'nda ikinci kitapta kaldım ara vermesem gerçekten de çok sürükleyici olduğu için kaptırıp bitirecektim ne güzel =)) Bu kış bitirsem çok güzel olacak seriyi ;) Peter Capaldi'yi çok seviyorum aslında hem Doctor Who'dan, hem de Torchwood'dan ama ya Moffat'ın son sezonda konuları işleyiş tarzından ya da gerçekten Capaldi'ye Doctor olarak alışmak zor olduğundan ne yazık ki ben de son sezonda çok zorlandım =/ Bakalım yine de yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum tabii ^o^

      Sil
  3. Defalarca yarım kalan Kara Kitap'ı bitireceğim bu ay. Orhan Pamuk klasiktir benim için. İyi okumalar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. ya daha önce size sordum mu bilmiyorum ama ben John Green'in tarzında daha fazla kitap okumak istiyorum. 5 kitabınıda bitirdim. Üstüne David Leviathan'ın Hergün'ünü okudum. Ama tükendi. Yok mu bu adamların ki gibi güzel kitaplar. Trendeki Kız'ı okumaya çalışıyorum şu an ama hiç bir şey Chicagolu gençlerin yerini tutmuyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla bu tarz kitap okumadım ama Goodreads'te o kitabın profilinde benzer kitapları öneriyor, oraya bir bakın derim;)

      Sil