21.09.2015

Blog Planları



Bana çok uzun gelen bir aradan sonra herkese merhaba =)

Yaz tatili, işe geri dönüş derken o kadar yoğundum ki blogumla doğru düzgün ilgilenemedim. Sistemli, planlı çalışmayı pek severim ama aynı zamanda çok aceleciyimdir bu nedenle bazen o planlar çok kolay değişebiliyor =D Ama dediğim gibi planlı çalışmayı severim, o nedenle blog için de planlar yapmayı seviyorum. Yine kafamda planlar, yazılacak yazılar dönerken bugün de blog yazmadan geçmesin istedim, hem başlangıçlar için Pazartesiler iyidir ^.^

Kafamda planladığım bazı şeyleri buraya öyle yapacağım, böyle yapacağım diye yazmak istemiyorum; tutamayacağım sözleri vermiş olursam üzülürüm =) ama şöyle söyleyeyim, herhangi bir yeniliğe gidiyorum demiyorum, tabii ki arada yenilikler yapıyorum ama asıl planlardan kastım daha düzenli paylaşım yapabilmek. Instagram'da bolca, çok kolay bir şekilde paylaşımlar yapabiliyoruz ama blogların yerini hiçbir şey tutmuyor. Yıllardır takip ettiğim bloglarda nasıl yeni yazı görünce heyecanlanıyorsam, belki benim yazılarım için de heyecanlananlar vardır diye düşünüyorum ve mutlu oluyorum =) O nedenle ben de pek sevgili takipçilerim "Acaba yeni yazı var mı bir bakayım" dediğinde mutlu olsun isterim =)

İş hayatı, özel hayat derken herkes gibi ben de yoğun zamanlar geçirebiliyorum ama dediğim gibi planlı programlı hareket edebilirsem, çok sevdiğim blogumda mutlu mesut paylaşımlar yapabilirim diye düşünüyorum ;)

Umarım bu düşüncelerimi uygulayabilirim ve daha sık yeni yazı ile burada olurum ;)

Sevgiler,




12 yorum:

  1. Ben yazılarınızı merakla bekliyorum ve hepsini okumaya çalışıyorum. Günlük yaşam koşturmacasının içinde hepimiz bazen bloglarımıza zaman ayıramıyoruz ama aslında bir şeyler yazmak her zaman iyi geliyor. Sizin de daha çok ve daha sık yazabilmenizi diliyorum. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ne mutlu bana yazılarımı merakla bekleyenler var, çok mutlu oluyorum bu güzel yorumlara =) Teşekkür ederim, sevgiler =)

      Sil
  2. Umarım planlarını hayata geçirirsin :)
    Seni daha sık görmek umuduyla...

    YanıtlaSil
  3. Yeni paylaşımlarını merakla bekliyoruz Güngör'cüm, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. 'Acaba yeni yazı var mı?' diye merak edip milyon kez tıklayanlardanım.. Çok yaz, hep yaz ve hep ol seni buralarda bekleyen var belki bekleyen-ler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oluyorum bu yorumlara =) Sevgiler.

      Sil
  5. Yeni yazı var mı diye gelip bakanlar parmak kaldırsıııın! :) Çok mutlu oldum kendi adıma bu yazıyı okuduğuma, umarım hayat da yardımcı olur o planlı/programlı kısımların yapılıp uygulanmasına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de yorumuna çok mutlu oldum sevgili Raif, umarım dediğin gibi olur;)

      Sil
  6. Vallahi ben bakıyorum yeni yazı var mı diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasıın ^o^ Ben de senin bloguna bakıyorum aynen ;))

      Sil