5.08.2015

Yeni Kitaplarım: Doctor Who


Eğer benim gibi sıkı bir Whovian (Doctor Who fanı) iseniz zaten bu harika kitaplardan haberiniz vardır ama olur da kaçırdığınız varsa sizinle yeni Doctor Who kitaplarımı paylaşayım istedim =)

İthaki Yayınları yeni bir Doctor Who kitabı çıkarttıkça gözlerim parlıyor, nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Doctor Who Shada'yı geçen sene Mart ayında okumuştum, muhteşem bir hikayeydi kitabı elimden bırakamamıştım. Doctor Who 11 Doktor 11 Öykü'den yalnızca Neil Gaiman'ın öyküsünü ilk çıktığında ebook formatında okumuştum, şimdi bu güzel ciltli edisyondan diğer öyküleri de okuyabileceğim; öyle iyi isimler var ki bu kitapta onlar Doctor'u nasıl anlattı çok merak ediyorum, heyecan içerisindeyim =) Ve son olarak İthaki'nin en yenisi Doctor Who Trenzalore Öyküleri. 12. Doctor'u sevsem de, 10 her zaman favorim olacak olsa da 11'i de öyle çok özlüyorum ki bu öyküleri okumak beni çok mutlu edecek, çok sevdiğim bu Doctor'la da hasret gidereceğim.

Diziler konusunda fena takıntılıyım; bir diziyi seversem çok büyük hisler besliyorum, duygularımı doruklarda yaşıyorum diyebilirim o diziler için =D Hatta vaktim olduğunda favorilerim hakkında teker teker yazılar hazırlayacağım ;) Ve Doctor Who da onlardan biri; diziyi izlemeye başladığım dönem önemli bir dönemdi ve bana büyük mutluluk aşıladı bu dizi. İzlerken olduğu gibi okurken de çok etkileneceğime eminim =D


Doctor Who Trenzalore Öyküleri ile Doctor Who okumalarıma başlıyorum =) Bakalım beni nasıl hikayeler, maceralar bekliyor ;)



5 yorum:

  1. Benim de gözlerim sizin fotoğraflarınıza bakınca parlıyor *-* O kalemlik harika :3 Keyifli okumalar Güngör Ablaaaa ^o^

    YanıtlaSil
  2. Bu diziye bayılıyorum!! ^-^ 11. doktor favorim. Shada listemde olan bir kitap ama diğer 2sini bilmiyordum. Paylaşımınız gerçekten çok yardımcı oldu bu 2 kitabı da not aldım teşekkür ederiiimm :))

    YanıtlaSil
  3. Hep dizilerim bittiğinde izlenecek şeyim olsun kenarda diyerek Doctor Who'yu kenarda tuttum ama sanırım dayanamayıp başlıycam artık, canımı çok çektirdiniz. İyi okumalar diliyorum size belki ben de sıkı bir takipçi olurum tıpkı sizin gibi.

    YanıtlaSil
  4. 11 Doktor 11 Öykü'nün ciltli versiyonu harika gerçekten. Özellikle kapağın üzerindeki Gallifrey sembolü çok hoşuma gitmişti:)

    YanıtlaSil
  5. Bende doctor who hayranıydim bir zamanlar şimdi senin kitaplarıni görünce o günlere özlem duydum :-)güzel bloğunu takipteyim:-)bana da beklerim canım.

    YanıtlaSil