9.10.2014

Öneri: Writing Notebooks

Defterleri, yazmayı, çizmeyi ve hatta çalışmayı (ders&iş) seviyor musunuz?=D İşte o zaman bu yazım tam size göre =)

Bildiğiniz gibi ben defterleri, kalemleri, yazıp çizmeyi pek seviyorum. En çok gelen sorulardan biri de "bu defterleri nasıl kullanıyorsun & ne yazıyorsun?" sorusu. Öğrencilik hayatımda, boş zamanlarımda, iş yaşamımda her zaman defterlere, özenli ve güzel yazmaya, kalemlere merakım oldu. Hatta ne zaman internette bir blogda ya da farklı sosyal paylaşım sitelerinde böyle benim gibi bir meraka sahip insanları keşfetsem hemen takip etmeye başlarım. Özellikle fotoğraflar benim için çok önemli; çünkü bütün bunlar bana "ilham" veriyor, beni mutlu ediyor =)

İşte bugün de sizlerle bir süre önce keşfettiğim harika bir tumblr adresini paylaşacağım: http://writingnotebooks.tumblr.com/


Writing in Notebooks'un sahibi Tumblr'ın felsefesine uygun olarak internette bulduğu resimleri paylaşıyor. Resimler pek tabii tek bir konuya odaklı "yazmak". Günlükler, ders defterleri, çalışma ortamları, farklı materyaller... ve daha bir sürü bu konuda ilham verici fotoğraf mevcut bu adreste. Ayrıca bütün bu fotoğrafların yanı sıra farklı fikirler, çeşitli yazma konuları...vb. yazılar da yer alıyor sitede.


Ben bu siteyi oldukça seviyorum ve fotoğraflara bakmaktan, yazıları okumaktan epey keyif alıyorum. Eğer siz de yazmayı, çizmeyi seviyorsanız eminim hoşunuza gidecektir bu Tumblr adresi ;)



16 yorum:

  1. harika bi' keşif oldu bu, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler güngör abla:))

    YanıtlaSil
  3. Son fotoğrafa bayıldım ^^

    YanıtlaSil
  4. Benim için de çalışmayı sevdiren, motive eden en güzel şeydir kitap,kalem, kısacası kırtasiye. Hele de o yeni defterleri en güzel kalemlerle ve en güzel yazıyla doldurmak yok mu... Sanırım bu sevgi sadece ''kırtasiyeseverlerce'' anlaşılabilir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylüyorsunuz; o sevgi bambaşka ^-^

      Sil
  5. Kalem, not defteri ve bilumum kırtasiye malzemelerini sevmeyen var mıdır ki acaba? Ben özellikle not defterlerine takığım. Her yurtdışına giden arkadaşımdan tek istediğim şey ülkelere ait not defterleri. Böyle böyle epey bir defterim oldu. Kullanmaya kıyamıyorum resmen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not defterlerini ben de çok severim; benim de epey birikmiş durumda =)

      Sil
  6. ay harika. hemmen takip etmeye başladım. bu güzel paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  7. Muhteşem! Çalışma masası fotoğrafları bana da hep ilham vermiştir, çok severim hemen takibe başladım :) Renkli kitabın bu renkli yazılarına da ayrı hayranım :)

    YanıtlaSil
  8. linkteki fotolar harikaymış :) bunları görünce defter alasım geldi :) paylaştığın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil