14.08.2014

Yeni Video: Renkli Kitap DIY/Nasıl Yapılır? -2


Bu haftanın ikinci videosunu az önce youtube kanalımda yayımladım, yine eğlenceli bir DIY/Nasıl Yapılır? videosu sizi bekliyor. Siz de denerseniz burada ya da diğer sosyal ağlarda (instagram, twitter, facebook, youtube ) paylaşmayı unutmayın, biliyorsunuz DIY/Nasıl Yapılır projeleri yapıldıkça, çeşitlendikçe güzelleşiyor ;)

Bu arada diğer DIY/ Nasıl Yapılır? projemi deneyenler instagram'da paylaştılar, çok mutlu oldum; bir kez daha teşekkür ediyorum onlara ^.^


4 yorum:

  1. Cok kolay ama cok hos bir kendin yap projesi olmus :-) simdi tek lazim olan benim usengecligimi yenmek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, deneyin siz de çok eğlenceli oluyor;)

      Sil
  2. Lütfen yorumumda artniyet aramayın.
    DIY Kendin yap demek değil midir ? Nasıl yapılır ise How to make başlığı altında toplanan videolardır ; Yanılıyor muyum ?

    Ayrıca teşekkür ederim washi tapeler adına neredeyse Türkçe kaynak yoktu.Washi tapeleri nereden temin ettiğinizi sorabilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumunuz için; doğru söylüyorsunuz ama ben çeviri değil, tamamen kendi tercihim olan bir Türkçe başlık seçtim, hatta DIY yazmayacaktım bile ancak artık Türkiye'de de birçok kişi "DIY" olarak arama yapıyor, bu nedenle kullanmak istedim. Türkçe karşılığının çok problem olmayacağını düşündüm ama gerekirse dediğiniz gibi "Kendin Yap"ı da ekleyebilirim ;)
      Ben washi tapeleri D&R'da bulabiliyorum, buradakiler çoğunlukla IKEA'dan ;)

      Sil