16.07.2014

Bir Yeni Doctor, Bir Yeni Çanta ve Bir Yeni Sayfa ;)


Geçen akşam yeni trailer yayımlandı, yine kendimi kaybettim DW diyarında =D Nasıl bir özlem anlatamam; büyük bir heyecanla yeni bölümlerin başlamasını beklerken bir taraftan dizinin senaryolarının sızdırıldığı, efektsiz bölümlerin de aynı şekilde internette olduğu haberleri iç burkuyor. Spoilerdan kaçmak en büyük hedefim bu durumda =D Ağustos'un 8'inde Cardiff'teki prömiyer biletleri bitmiş; hani imkan olsa koşarak giderim de şu an öyle bir plan olmamasına rağmen içim burkuldu bunu okuyunca. Ahh ah Tenth Doctor ve Rose da prömiyer de olur mu acaba =D


İçimdeki Siyah & Beyaz aşkı bir başka =)


Siyah'ı seviyorum demiştim değil mi? =D Yeni çantam geldi; sırt ve boyun ağrılarım var son zamanlarda. Bunda biraz klimaların da etkisi var ama çoğunlukla bilgisayar karşısında çalışma ve her yere ağır çanta ile gitme alışkanlığım da önemli bir rol oynuyor. Bu nedenle yeni bir sırt çantasına ihtiyacım olduğundan her zamanki gibi en sevdiğim markayı tercih ettim. Lisede aldığım bir Jansport çantam var ve resmen en uzun ömürlü, en rahat sırt çantam oldu. O model biraz daha farklı daha dayanıklı bir çanta olması açısından ve o zamanlardaki ihtiyaçlarıma yönelik biraz daha büyük ve altı lastikli bir modeldi. Bu model de yeni çıkan Monochrome serisinden. Farklı renkleri mevcut ama Morhipo'dan resmen yarı fiyatına alma imkânım olunca bana en uygun rengin siyah olacağına karar verdim. Oldukça geniş, rahat kullanımlı ve güzel bir çanta. İhtiyacı olanlara bu markayı kesinlikle tavsiye ederim ;)


Bu da dün öğle arasından bir fotoğraf; biraz yazma çalışmaları yaptım ;) Bol bol yazmak, güzel kalemler denemek ne kadar keyifli öyle değil mi? ;)


8 yorum:

  1. Yeni eşyalarını güle güle kullan, yine çok tatlı şeyler, hele son fotoğraf ne kadar iç açıcı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Eren =) Ben de o son fotoğrafımı pek sevdim ^-^

      Sil
  2. Çok güzel harika son fotoğraf, al bendende o kadar!
    Sırt ağrıların için geçmiş olsun, ama geçir bak hakikaten biraz kas yapıp güçlendirmen lazım, tecrübe konuşuyor!
    Yıllarca ağrı çektim, yürüyüş bile işe yaradı inan..
    Neyse, çantada süper.
    Lise dönemlerin en favorilerinden, sanırım aşağı yukarı aynı yaştayız..
    Hala meşhur mu yahu bu çantalar?
    Güle güle kullan..
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim =) Bu çantalar ülkemizde pek meşhur değil sanırım, yani tabii ki var ama ben bulunduğum şehirde hiçbir mağazada bulamadım ve internette de modelleri bulmak zor ne yazık ki =) Ama pek severim, çok rahat ;)

      Sil
  3. Yeni doctor hepimize, yeni cantan sana hayirli olsun.. ben yeni doctor'a pek isinamadim :-/
    Yazmak guzel sey :-).. insanin icini kendine dökmesi gibi :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni Doctor benim için de bir muamma, bakalım nasıl alışacağız ;)) Çok teşekkür ederim ;)

      Sil
  4. Yazılarını ilgiyle takip ediyorum. Çantanı güle güle kullan :)

    YanıtlaSil