27.04.2014

Haftanın Özeti ve Güzel Bir Pazar Günü


Bu hafta beni en mutlu eden şeylerden biri The Pen Company'nin çekilişinden kazandığım Sheaffer Ballpoint kalemimin gelişi oldu. Kalemin çok güzel bir ağırlığı var ve oldukça yumuşak yazıyor, rengini ben seçmedim ama çok beğendim :)


Bu cici washi tapeler IKEA'dan; eşim biraz sıkıntılı ve üzgün olduğum bir günde IKEA'dan gelirken bana bu tatlı hediyeyi aldı. Beni nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor ^-^


D&R'da dolaşırken Keri Smith'in kitaplarını gördüm, hem box set halinde hem de ayrı ayrı satılıyorlardı. Ben bu en meşhurunu fotoğrafladım ama sanırım en sevdiğim "This is not a Book" :) Bi ara mutlaka almak istiyorum, böyle kreatif kitapları oldum olası sevmişimdir.

Hobbit bitti ve tabii ki büyük bir keyifle okudum; yıllardır kitaplığımda box set olarak duran The Lord of The Rings'e de başlamış oldum. filmleri öyle yarım yamalak izlemiştim ki iyi ki de hiçbir şey hatırlamıyorum; şu an Hobbit'ten sonra çok keyifli geldi doğrusu.


Bu arada hafta sonunda araya bu harika grafik romanı da sıkıştırdım. Sevgili kuzenimin hediyesi bu harika roman kısa sürede bitti ama inanılmaz keyif aldım; hem çizimlerinden, hem de hikayesinden. Instagram'da bu fotoğrafı paylaştığımda sevgili ayvalikkedisi şu yorumu yaptı,"Kızıl Ağaç'ı da tavsiye ederim. Muazzamdır, çizimleri zaten ayrı güzeldir. :)" Burada da paylaşmak istedim, çünkü ben not aldım, belki sizler de almak istersiniz ve kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

HelloGiggles'ı takip etmeyi çok seviyorum ve bu yazıyı daha önce kaçırışım bugün gördüm; New York'taki en iyi kırtasiye mağazalarından bahsetmişler aralarında gitmeyi çook istediklerim var ve bi gün yolumuz düşerse gidelim diye sizinle de linki paylaşayım dedim ;)

Özellikle Instagram'da ve tabii ki internette bloglarda kırtasiye ile ilgili yazıları takip etmeyi çok seviyorum, daha önce de söylemiştim. Instagram diyorum çünkü görsellik daha da keyifli oluyor, bugün de bolca böyle yerlerde gezindim, mutlandırıyor insanı bu güzellikler ^-^


Ve bir fotoğraf da bugünden. Mitoloji kitabıma ne zamandır bakmıyordum, arada tekrar okumak pek güzel :)

Herkese şimdiden iyi haftalar!

*Sürpriz kırtasiye paketi çekilişi devam ediyor! Katılmak için son tarih: 04.05.2014 ve link: Çekilişe Katılmak için TIKLAYIN!

3 yorum:

  1. ikeadan alınan hediyeye bayıldım burdada olsa ikea ne güzel olurdu seni mimledim bu arada blogumda

    YanıtlaSil
  2. Snoopy'li kalem kutusu süpermiş. :)

    YanıtlaSil
  3. Wreck This Journal'ı kesinlikle almalısın, ben zamanında yurtdışından getirtmek için 1 ay uğraşmıştım. D&R'a geldiğini görünce acayip sinirlerim bozuldu. :D Ama acayip eğlenceli yani tavsiye ederim.

    http://www.gezicikutuphane.com

    YanıtlaSil