29.07.2011

Ne Okuyorum?


Kitap Delisi Gizem'in twitter'daki mesajları beni öyle meraklandırdı ki geçen gün alışverişe çıktığımda hemen aldım bu kitabı. Agatha Christie'yi çok severim ama ne zamandır bir kitabını elime almamıştım. Hikaye çok güzel gidiyor, ben daha başlardayım, sf. 42'deyim=)

5 yorum:

  1. şahane seçim :) katilde şey burada ııı şey diyim mi? :))
    İyi okumalar

    YanıtlaSil
  2. Aslında bu kitaba başlaman çok güzel bir tesadüfü doğurdu. Ben bu kitaba balayında başlamıştım yani evliliğimin ilk günlerinde, tıpkı senin gibi :) kitap hakkındaki yorumunu merakla bekliyorum. umarım seversin. bu arada yemek yapma konusunda tereddütlerim vardı hatırlarsan hepsi boşunaymış çünkü ben güzel yemek yapıyormuşum ama hala yemek yapmayı pek sevdiğim söylenemez:) pratik fikirlerin varsa seve seve dinlerim :)

    YanıtlaSil
  3. @thalassapolis sakın söyleme=))

    @Kitap Delisi Gizem ne güzel bir tesadüf=))Yemek konusunda ben de internete ve yemek kitaplarına başvuruyorum; özellikle kitaplar çok keyifli oluyor;D

    YanıtlaSil
  4. Böyle harikulade kitapları ilk defa okumanın zevki çok başka. :) Metis basımı olanı var bende, kapak tasarımı biraz değişik Christie'lere göre ama çok hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  5. Metis basımını da gördüm internette, bence o da çok güzel=)

    YanıtlaSil