20.06.2011

Yolda...

Şimdi yola çıkacak olsanız hangi kitabı yanınıza alırdınız? Ben Jack Kerouac'ın Yolda isimli kitabını alırdım. Daha önce bir seyahatte okumuştum, yeniden okumak ne güzel olur...


8 yorum:

  1. Kitap ismi olarak aklıma hiçbir şey gelmedi ama şöyle Can Yayınları'ndan, en az 100 sayfalık, kitabı bitirdiğinde çarpacak bir kitapla yola çıkmak isterdim. Yolculuk sırasında bitirip, sonrasında o kitabı gördüğümde yolculuğumu hatırlamak için :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu yaz Ferhan Şensoy - Denememeler'i yanıma alacağım... 2. el, GG'den aldım geçenlerde, kütüphanede Ağustos ayını bekliyor :)

    YanıtlaSil
  3. gülse birsel - yazlık
    okudum bitirdim tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. İsim aklıma gelmez ki, ama yolda okuduğum kitaplarım çok değerlidir bende, seneler geçse bile yolda okuduğum bir kitaba sonradan bakıp o anı en ince ayrıntısına kadar tekrar yaşamak şahane oluyor. Bazı kitaplar acı yol hatıralarımı saklıyor bazıları neşeli..ama hepsi özeldir :)
    Haftaya uzun bir yola çıkacağım, yanıma ne aldığımı o zaman yazarım :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel yorumlar=) Gerçekten de kitaplar yolda yaşadığımız anıların izlerini taşıyor bu da o kitapları özel kılıyor.

    YanıtlaSil
  6. beş parasız alıp başını gitme durumu uzaklarda mı bana şu sıralar bilmiyorum bol bol otostop yaptığımız günler geride kaldı sanki ... gençlik güzel miydi demek istiyorum : )

    YanıtlaSil
  7. bu arada böyle bir tiren yolculuğu istedi canım

    YanıtlaSil
  8. Evet bu fotoyu görünce benim de canım bi tren yolculuğu yapmak istedi=)

    YanıtlaSil