1.01.2019

2019 Planlarım ve Goodreads Okuma Hedefim


Herkese mutlu yıllar!

Yepyeni mis gibi bir yıla girdik, umarım hepimiz için sağlıklı ve mutlu bir yıl olur 2019 =)


Geçen seneki okuma hedefimi 50 kitap koymuştum ve seneyi 56 kitapla kapatmış oldum. Normalde her sene daha büyük sayıları hedef koymayı seviyorum, o kadar kitabı okuyabilecek olmak düşüncesi hoşuma gidiyor =D Ama geçen sene kendime ulaşılabilir bir hedef seçmiştim.


Bu sene içinse geçen sene 50 kitap okuduysam bu sene belki daha fazla okuyabilirim ama ne hedef koysam kendime diye düşünürken aklıma daha güzel birşey geldi ve 2019 hedefimi 42 yani "Hayat, Evren ve her şeye dair nihai sorunun cevabı" olarak belirledim =) Hem benim için anlamlı bir hedef oldu hem de ulaşılabilir bir rakam.


2019 Planlarım'a gelince; tabii ki planlarımın okuma, yazma ve kırtasiye üzerine olan kısmı ;) Öncelikle umuyorum ki bu sene bloga daha sık yazacağım, hem daha çok vaktim var hem de istiyorum. Biliyorum ki hala, yorum yapmasa bile takip edenler var, o nedenle ben de yazmaya devam edeceğim.

Okuma üzerine planlarımdan biri hedefimdi ondan bahsettim, diğer hedeflerim ise 2018'de olduğu gibi öncelikle bol bol bilim kurgu okumak ve sonrasında fantastik edebiyat ve edebiyat üzerine çeşitli yazınlar. Ben sevdiğim konularda planlar yapmayı seviyorum aslında kırtasiye merakımla da ilgili biraz da; o nedenle kısa vadeli okuma planları, hedefleri koyarsam da burada paylaşacağım.

Dizi ya da film bu aralar çok düzenli izleyemiyorum; kızımla çoğunlukla çizgi film izliyoruz =D O uyuduğunda kendime ait vaktim oluyor ve onu da genellikle kitap okuyarak geçirmeyi seviyorum o nedenle bu alanda bir süre daha çok sık yazı gelmeyebilir.

Kırtasiye alanında ise bol bol paylaşım yapacağım bir sürü şey aldım, farklı kullanım alanlarından, değişik fikirlerden bahsedeceğim, ne de olsa Renkli Kitap'ın vazgeçilmezi =D


Şimdilik planlarım böyle. devamı gelirse arada mutlaka paylaşırım =) 

Sizin bu seneki okuma hedefiniz nasıl? Yeni yıl için planlarınız neler? Yorumlarınızı bekliyorum!

Sevgiler.



10 yorum:

  1. Okuma hedefine ulaşman çok güzel bir duygu.Bloga da çok içerik yazarsanız bende çok yorum yaparım.mutlu yillar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, size de mutlu yıllar =)

      Sil
  2. Güzel hedefler inşallah gerceklesir

    YanıtlaSil
  3. Umarım planlarının hepsini gerçekleştirebilirsin. Mutlu yıllar diliyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. Masanın üstü çok iç açıcı görünüyor :) keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  5. 2019 hedefinin 42 olmasi gulumsetti :) Keyifli okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil