13.11.2018

HS Kırtasiye Alışverişim


Dolma Kalem Günü'nde Instagram'da HS Kırtasiye'nin çekilişine günü kutlayan bu fotoğrafımla katılmıştım ve talihlilerden biri ben oldum =)  Çok mutlu oldum, aslında ve dün paketim elime ulaştı ve Instagram'da paylaştım ama neler seçtiğimden bir de burada bahsedeyim istedim.

Uzun zamandır sevgili Mürekkep Faresi'nin sayesinde çok merak ettiğim Moleskine Two-Go defterlerden aldım, bir Moleskine sever olarak hemen her defterine bayılıyorum ben ama bu defterlerin boyutuna ve tasarımını ayrı sevdim. 

Bir dolma kalem seçecektim tercihim Lamy'den yana olacaktı; 2. Lamy dolma kalemim ise pembe oldu. Ohto mekanik kalemlerin bu modelini uzun zamandır istiyordum ve Tombow kalem silgileri de epeydir merak ediyordum, her ikisi de çok harika. 
Son olarak çok sevdiğim gri renkte bir Zebra Mildliner aldım, Mildliner'ın başka renkleri bende vardı, zaten severek kullanıyorum. 
Kalem kutu ve Serve mekanik kalem de hediye, her ikisine de bayıldım =) 
Bu ay hem Öğretmenler Günü hem de doğum günü armağanı oldu bu çekiliş bana =D


5 yorum:

  1. Hepsi çok güzel görünüyorlar :D HS kırtasiyeyi ilk defa duydum ve sanırım bana da baya bi uzak. Belki yolum bir gün düşerse uğramak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel ürünleri var, internetten alışveriş yapıyorsanız online siteleri de var =)

      Sil
  2. Güle güle kullanın, ne güzeller..

    YanıtlaSil
  3. ne güzel olmuş, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten öyle, teşekkürler =)

    YanıtlaSil