28.07.2017

Temmuz Bitmeden Bir Güncelleme ;)


Merhaba,

Bir güncelleme yazısı yazayım istedim =)

Blogda dilediğim kadar aktif olamıyorum bu sene ama şu an için emekleyen minik poponun peşinde koşmakla meşgulüm =D Ufak ufak adımlar da atmaya başladı kızım, bana bu dönemin epey yorucu olacağını söylüyorlardı gerçekten öyleymiş =D önceleri de çok yorucu geliyordu ama zamanla yorgunluklar unutuluyor, tatlı anlar kalıyor insanın zihninde.

Epey yorucu, koşuşturmacalı, akşam olunca yorgunluktan bayılmalı =D günler geçiriyorum; çok tatlı ama gerçekten yorucu =D Okuyorum, yazıyorum, izliyorum ama tabii ki eskisi gibi değil. Blogu güncellemek için bilgisayar karşısına geçmek zor geliyor, Instagram daha hızlı ve kolay tabii. Sıklıkla orada paylaşım yapıyorum ama daha derinlemesine yazmak her zaman blogda daha keyifli.

Kısacası vakit buldukça yazacağım =)

Görüşmek üzere,



6 yorum:

  1. Merhaba Güngör, bu dönemde olacak o kadar :) Blogger'ın application'ını denediniz mi? Telefondan paylaşım yapmayı kolaylaştırıyor. Dilediğiniz zaman telefondan kısa yazılar yazabilirsiniz. Minik böcekle bol enerji diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet, denediğim bir iki uygulama var ama telefondan zor geliyor yine de yazmak :)

      Sil
  2. Bekliyoruz heyecanla seni merak etme, bloglar her zaman daha kalıcı oluyor çünkü, sevgiler :) (Lokumçocukkütüphanesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy teşekkür ederim, çok mutlu oldum :) Evet, blogların kalıcılığı onları güzel yapıyor, sevgiler :)

      Sil
  3. Ayyy minik popo *-* Çok tatlı yaa <3 Size kolay gelsin valla bir fotoğrafla çok güzel geldi yazınız :)) Bekliyoruuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum, sevgiler <3

      Sil