7.10.2016

Kitap Alışverişi: Eylül 2016

Sanki ben daha birkaç yazı önce şu kadar okunmayı bekleyen kitabım var bir daha kitap almayacağım yazısını yazmamışım gibi =D kitap alışverişi yaptım =) Ama yarısı kızımın, bu da birşey bence =D


İlk alışverişim kızım için aldığım bu kartlar ve puset kitabı oldu. İlk Kartlarım'ı inceleyip, beğenip aldım. Gerçekten de pek güzeller, bol bol hikaye uydururuz, hem karın üstü zaman geçirirken de kafasını kaldırmasına yardımcı oluyor, ilgisini çekiyor.

Çiftlik bir puset kitabı, aslında puset için Babyfehn kitaplarından istiyorum; onlar yumuşak kitaplar, ayrıca Babyfehn'in bütün oyuncaklarına bayılıyorum. Ama bu kitap da çok tatlı, ilk okumamızı yaptık bile ;)


Babil'den kızım için birşeyler alırken sepete Hayvanlardan Tanrılara Sapiens'i attım. Şu ara pek meşhur bir kitap, ama ben meşhurluğundan ziyade konusu epey ilgimi çektiği ve romanlardan uzaklaşıp arada bilgi içerikli birşeyler okumak istediğimden aldım. Yazarın dili çok güzel; açıklayıcı ve herkes tarafından anlaşılır nitelikte, kimi zaman da nüktedan. Keyifle okuyorum diyebilirim.

Bu arada 221B'nin son sayısını da farklı bir yerden aldım. Severek okuyorum, harika bir polisiye dergi.

Son olarak da Milliyet Sanat'ın bir hediyesi olarak Pamuk Prenses ve Avcı'yı almış oldum. Bu ay da kitap hediyeliymiş Milliyet Sanat, henüz bilmiyorum hangi kitapları veriyor ama ilgimi çeken olursa yine alabilirim =)

Eylül ayında aldıklarım bunlar, siz kitap alışverişi yaptınız mı geçen ay, neler aldınız?

Sevgiler,


3 yorum: