22.04.2016

Bu Hafta Beğendiklerim #2

Merhaba,

Bu hafta internette neleri görüp beğenmişim bakalım.

Moleskine The Game of Thrones Limited Edition Koleksiyonu

Geçen hafta da Moleskine ile başlamıştım yazıma, yine onunla başlayacağım çünkü şu aralar ard arda çok güzel şeyler çıkarıyorlar. Game of Thrones Limited Edition defterler gerçekten çok güzeller. Ben en çok beyaz olanı beğendim =)


Moleskine Travel Lights

Madem Moleskine ile başladım, bunu da yazmadan edemeyeceğim. Moleskine Travel Lights isimli okuma / çalışma ışıklarına bayıldım. Booklight isimli okuma ışıkları da vardı ama bunlar daha kullanışlı gözüküyor; rahatlıkla yazı yazabilir, okuma veya çalışma yapılabilir.


Kaweco Skyline Kalemler

Kaweco dolma kalemimi o kadar seviyorum ki, hemen her modeline de bayılıyorum. Skyline serisindeki tatlı renkler de pek güzeller, insanın hepsini alası geliyor =)


KOBO E-kitap Okuyucuları


Bu hafta D&R'dan böyle bir mail gelince çok şaşırdım, çünkü hiçbir yerde böyle bir haber duymamıştım ama aynı zamanda çok da sevindim. Türkiye'de kaliteli e-kitap okuyucu pazarının genişlemesi bence güzel bir haber. Yabancı kitap bloglarında ya da youtube videolarında yıllardır görüyordum ve gördüğüm kadarıyla da kullananların memnun kaldığı, başarılı bir marka KOBO.

Haftanın beğenileri bu kadar, herkese iyi hafta sonları dilerim!




1 yorum:

  1. Defterler ve çalışma ışıkları dikkatimi çekti. Game of thrones takipçisi olarak alma ihtimalim yüksek. Siyah olanlar hoşuma gitti özellikle. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil