15.04.2016

Bu Hafta Beğendiklerim #1

Merhaba,

Bu hafta internette görüp neleri beğenmişim bakalım.

Moleskine Defterlerde Yeni Renkler



Moleskine sert kapaklı defterlerine yeni renkler katmış, bayıldım bu yeni renklere. Özellikle de lacivert ve yeşil olanlar favorim oldu.

kikki.K Stationery

kikki.K ürünlerine bayılıyorum, Vänskap koleksiyonu pastel renklerde olduğu için ayrı bir hoşuma gitti. Şu sıralar pastel renkleri ayrı bir seviyorum. Vänskap "arkadaşlık" demekmiş, kulağa da pek tatlı geliyor =)



Anthropologie - London In An Hour



1 saatte Londra'da yapılabilecek 120 farklı fikir veriyor bu kitap. Bu tarz bilgi, fikir veren kitapları çok seviyorum. Bu da Londra hakkında olduğu için ayrı hoşuma gitti pek tabii. Yanına da Citix60 London Map kitabı alınabilir, o da pek şahane.




Herkese iyi hafta sonları!



2 yorum:

  1. Hepsi çok tatlı ürünler ama kedili ürünlerini ayrı sevdim :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben de kirtasiye urunlerinin delisiyim, blogunuzu severek takip ediyorum bir iki aydir.
    Benim en cok zorlandigim sey o defterlere yazacak sey bulmak. Guzel defter alinca icerigi de kalici olsun istiyorum, o yuzden yazmadan once ince eleyip siki dokuyorum. Genelde de yeterince guzel bir fikir bulamadigim gerekcesiyle defterlerimi acmaya kullanmaya kiyamiyorum. Siz defterlerinizi ne amacla kullaniyorsunuz? Gerci hakkimda kismimda yazmissiniz, okutman oldugunuza gore cok ihtiyaciniz oluyordur. Ama boyle ozene bezene aldiginiz ve kullanmaya kiyamadiginiz defterler de oluyor mu? :)

    YanıtlaSil