12.01.2016

2016 Planlarım

2016'ya girdik ama ben daha yeni yılın ilk yazısını yazabiliyorum =) Daha önce Mola başlıklı yazımda neden bloga daha az yazabildiğimi ve daha az paylaşım yapabildiğimi belirttiğim üzere bazı küçük rahatsızlıklar yaşıyorum ve iş güç derken okuyucu ve seyirci olarak buraları ve sosyal medyayı takip etmeye ancak gücüm yetiyor =) Yine aynı nedenlerden 2-3 aydır kitap da okuyamıyorum, bu benim için çok üzücü ama elden gelen birşey yok; umarım önümüzdeki günlerde bu güzel yeni yılda daha bol okumalar yapabilirim ^o^

Başlığa planlar dedim ama en plansız senem bu aslında =) Kitap okuma rutini oturtamıyorum dediğim gibi şu an ama inşallah okuyabildikçe paylaşmaya devam edeceğim. Blog yazılarımı artırmak istiyorum, hep daha planlı ve sık paylaşım yapmak istiyorum buralarda ama dediğim nedenlerden ötürü gidişat ne olacak şu an için bir fikrim yok =) Yine de buraya bunları yazabilmek, yeni yıl hedefleri koymak benim hoşuma gidiyor ^o^ O nedenle sıklığını bilmesem de kitaplı, kırtasiye yazılı ve çok sevdiğim TV serilerinden de bahsedeceğim bol paylaşımlı bir yeni yıl olsun istiyorum =)

Sizlere de biraz geç kalmış olsam da mutlu, sağlıklı ve sevdiğiniz güzel şeyleri bolca yapabildiğiniz bir sene dilerim sevgili takipçilerim ^o^

Bir sonraki yazım da Goodreads 2016 hedefim olacak ;)


11 yorum:

  1. Geçmişler olsun, okuyacak kitaplar birikiyor bi' de böyle düşünmek lazım, merak hep taze kalacak. :) Yeni postları ilgiyle bekliyorum :) Dinlenmek lazım güzelce... Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Kesinlikle katılıyorum, merak hep taze kalsın ^o^ Sevgiler.

      Sil
  2. Ben de aynı durumdayım. İşim çok, zaman yok diyerek "okuyamıyorum".
    Hep bir bahane, hep bir bahane anlayacağınız...
    Her aya en az bir kitap hedefim var bu sene, bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de hedefinize ulaşırsınız =)

      Sil
  3. Mutlu yıllar! :)) Okuyamadığın ayları bu yıl telafi edersin, umarım senin için güzel ve bol kitaplı bir yıl olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyle olur, çok teşekkürler ^o^

      Sil
  4. Bu baslik hosuma gitti, ben de bununla ilgili bir yazi yazmaliyim:) Umarim 2016 da hedeflerine ulasirsin, bol bol kitap okuma sansin olur. Dizi paylasimlarini merakla bekliyorum. Mutlu seneler!!!

    YanıtlaSil
  5. Ben de uzun zamandır doğru düzgün kitap okuyamıyorum tam düzene oturttum derken ya sevmediğim bir kitap yine takılmama sebep oluyor ya yoğun bir tempoya giriyorum derken istediğim kadar okuyamadım 2015te, umarım 2016 hepimiz için bol kitaplı bir sene olur =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet umarım bol bol okuma şansımız olur =)

      Sil