22.10.2015

Mini Alışveriş: Moleskine Book Journal, Pelikan Happy Pen Dolma Kalem

Online alışverişi, beklemeyi pek sevmiyor olabilirim ama bu kadar hızlı olunca hoşuma gitmiyor diyemem =D Nezih'te her alışverişe kargo bedava olduğunu görünce pek sevindim ve ne zamandır istediğim Moleskine Book Journal'ı oradan, sevgili Mürekkep Faresi'nin blogunda görüp çok beğendiğim Pelikan Happy Pen dolma kalemi is Gitti Gidiyor'dan aldım bir süre önce.


Yaptığım her iki alışveriş de oldukça hızlıydı. Nezih gün içersinde saat 2'ye kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya veriyor ve herşeye kargo bedava. Devamlı böyle mi bilmiyorum ama böyleyse bol bol alışveriş yaparım gibi geliyor bana =D 



Gitti Gidiyor'da rastgele bir satıcıdan aldım Happy Pen'i; çok hızlı bir şekilde yine aynı günde kargoya verilse de küçük bir kalem için 7TL kargo biraz fazla geldi bana. Yine de kalem öyle güzel ki pişmanım diyemem.



Moleskin Book Journal kitaplar hakkında yorumlarınızı yazmak için kullandığınız bir günlük. Geçen ay aldığım Moleskine defterimin kalitesinden de memnun kalınca en sonunda uzun zamandır istediğim bu Book Journal'ı da aldım ve ne yalan söyleyeyim bayıldım =) İyi ki almışım diyorum, içini doldurmak, kişiselleştirmek çok keyifli. Bitince yenisini de alırım gibi geliyor.



Bu fotoğrafları Moleskine Book Journal'ı ilk aldığımda çekmiştim, daha sonra içi doldukça daha detaylı fotoğraflar paylaşmayı düşünüyorum.

Siz bu ürünleri kullanıyor musunuz ve eğer kullanıyorsanız memnun musunuz? Yorumlarınızı bekliyorum ^o^

Sevgiler,

3 yorum:

  1. Defterin tüm sayfalarının dolmuş halini düşünemiyorum , çok güzel fikir :)
    Güzel kitaplarla doldurmanız dileğiyle

    YanıtlaSil
  2. Gördükçe içim açıldı resmen o kadar güzeller ki.O defterin dolmuş hali satırlardaki emekler bambaşka olur. Güzel yazılarda buluşmak dileğiyle keyifli yazıların olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Book journal ile ilgili kullandıktan sonraki izlenimleriniz olarak bir yazı paylasırsanız çok sevinirim ☺️

    YanıtlaSil