26.08.2015

Kırtasiye: Mini Alışveriş

Tatilde ama şehir dışına çıkmamış biri olunca ne yapayım bol bol ıvır zıvır bakmak için şehirde dolanıp duruyorum =D Ama çok eğlenceli ve keyifli oluyor. Bu sırada böyle mini alışverişler de yapıyorum tabii, ama bir dahaki ay daha keyifli olacak sanırım çünkü kırtasiyeler okula dönüş mevsimi için yepyeni ürünler getirmeye başlamış, ben de çok heyecanlıyım tabii =D


İlk olarak bu ciciden bahsedeyim =) Ben Victoria's Secret'ın bu kalemlik boyutundaki makyaj çantalarını pek seviyorum, epeydir de istiyordum ama Bursa'da mağazaları yok bir türlü nasip olmadı. Sonra geçen gün tesadüfen Madame Coco'da bu tip makyaj çantalarından (ismi öyle geçiyor) buldum; daha önce var mıydı bilmiyorum ama kalemlik boyutunda yeni ya da farklı modelleri de gelirse kaparım bayıldım çünkü =D Madame Coco'da genellikle bir indirim söz konusu biliyorsunuz ki bu da epey indirimliydi 30 küsurdan 8 küsura düşmüş en son ;)


Bu boyutu içine bir not defteri alabilecek türde biraz büyük bir cüzdan aslında; Koton'da 13TL civarında bir fiyatı vardı. Ben kırtasiye alışverişi olarak yazıyorum =) çünkü kitap okurken not defteri, bir kaç kalem ve post it koyup içine yanıma alıyorum ;)


D&R'da da artık epey çeşidi var Zebra Sarasa'ların sarı ve turuncu kendini kağıt üzerinde beklediğimden daha çok gösteren, güzel renklere sahipler onları da diğerlerinin arasına aldım. Bursa'da BKM ünlü bir kırtasiye, FSM şubesi ise muhteşem bir yer aradığınız birçok ürünü bulabilirsiniz, Sarasa standı kurmuşlar indirimli 4.50 gibi bir fiyata aldım. Aslında en çok Notebook Kırtasiye'deki 4 al 3 öde kampanyasını seviyorum, orada 4 TL idi, değişti mi bilemiyorum ama bu renkleri görünce dayanamadım tabii ;)


BKM'de Zebra'nın farklı kalemleri de mevcut; bu pembe uçlu kalemi Sarasa modeline benzerliğinden ötürü seçtim, farklı renkleri de vardı. O kadar rahat bir kullanımı var ki devamlı yazmak istiyorum =D Fiyat merak edenler için net hatırlamıyorum ama 4-4 buçuk civarındaydı.




Yine BKM''den aldığım son ürünler de bunlar. Uçlu kalemi sırf tasarımına bayıldığım içi aldım 1 buçuk lira gibi çok uygun bir fiyatı vardı, başka hiçbir kırtasiyede görmediğim için markasının fotoğrafını da çektim;) Robotlar ise harika değil mi, 3'lü set 2Tl'ydi.

Bursalılar için BKM cidden enfes bir yer kasada her zaman kırtasiye ve kitapta indirim yapar; kesinlikle tercih edilesi bir yer.

İşte böyle minik alışverişler yaptım, siz son zamanlarda kırtasiye alışverişi yaptınız mı ve siz de okula dönüş sezonu için benim gibi heyecanlı mısınız? ^o^



21 yorum:

  1. Kaktüslü cüzdana bayıldım. Ben de bu tarz büyük cüzdanları kalemlik/notluk olarak kullanıyorum :) güle güle kullanın hepsini ^,^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanışlı oluyorlar. Teşekkür ederim =D

      Sil
  2. Bende okulların açılmasını sırf bu kırtasiye alışverişi için istiyorum. Şimdiden favori kırtasiyelerimi gezmeye başladım. Daha çok çeşit ürün görmek için sabırsızlanıyorum :-)
    Kalem ve kalemliklerinizi güle güle kullanın çok hoşlar :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senenin en güzel zamanlarından biri =) Çok teşekkür ederim =)

      Sil
  3. Ya kalemliği çok sevdim sence hala var mıdır?
    En son accessories'dan ben de donut'lı bir kalemlik almıştım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Accessorize'ınkilere bayılıyorum ben de =) Daha 2-3 gün önce aldım ve bir sürü vardı, diğer mağazalarında da vardır diye düşünüyorum ;)

      Sil
  4. Madam Coco çantası ve kalemlere bayıldım. Kırtasiye çok severim ben de
    <3 <3

    YanıtlaSil
  5. Ya bayıldım bayıldım deli oluyorum kırtasiye ürünlerine :D

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel :)
    Bkm'de iyi ki var, indirimde olan bir kitaba bile kasada indirim yapabiliyorlar. Bence çok şanslıyız :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsine bayıldım ama özellikle kalemlere! Renkli kalem biriktiriyorum zaten yani bu benim için ayrı bir şey ama uçlu kalemleri gerçekten sevdim. Şu an onlar üzerinden de yürüsem mi diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan dayanamıyor böyle güzellikleri görünce =D

      Sil
  8. Gule gule kullan yeni cicilerini :-)
    Kaktuslu not defteri cantasina bayildimmm :-):-)
    Zebra sarasa‘lari ben de cok seviyorum.. bittikce aliyorum demek isterdim ama o kadar cok almisim ki bitiremiyorum bi turlu :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ^o^ Benim de bitmiyor, birikiyor son zamanlarda =P

      Sil
  9. Kalemliğine bayıldım.Hepsini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim :) Çok hoş bloğunuz :) Benim Bloğumuda beklerim :)
    http://benimsevimlidunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullan, çok güzel hepsi, yine çok kıskandım :).
    Böyle şeyler için Koton ve Madame Coco gibi yerlere bakmak hiç aklıma gelmemişti, gittiğimde de hiç gözüme çarpmadı, hemen bir uğrayayım :).

    Zebra Sarasa'ları ise bir tek ben bulamıyorum sanırım ya :(. Toyzz Shop'a bakıyorum yok, D&R'a dün girdim, D&R'da satıldığını bilmiyordum çünkü şimdiye dek hiç görmedim :/

    BKM olmasa da ben de İstanbul'daki Sirkeci civarındaki kırtasiyeleri çok seviyorum. Özellikle 2,25TLye aldığım Stabilo'lardan sonra buralara olan sevgim daha da arttı :). "Her gittiğimde Zebra Sarasa var mı?" diye sorayım da belki getirirler :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Sirkeci civarındaki kırtasiyeleri ben de ziyaret etmeliyim bir gün ;) Ben de en uygun 3,50'ye buluyorum Stabiloları =) Zebra Sarasa'yı Notebook kırtasiye de satıyor, bir de İstanbul'da Remzi Kitabevinde 5li ya da 6lı paketlerde gördüm ben ;)

      Sil
  12. O beyaz uçlu kalemden ben de istiyoruuuuuuum !! *.*

    YanıtlaSil