1.01.2015

Kitap: Yeni Kitaplık Düzenim


Yenilenmeyi, yenlikleri seviyorum =) Zaten bugün ilk yazdığım yazımdan da anlaşılabilir ;) Böyle olunca yeni yıla başlarken bugün kitaplığımı da düzenleyeyim, o da yenilensin istedim ve grip olmama rağmen kalktım ayağa uğraştım kitaplığımla =) Gördüğünüz raflar dışında aşağıda bir raf daha var ama orada daha çok dosyalar ve birkaç ders kitabı dışında birşey yok. En üst rafı da pek sık kullanmıyorum ama diğer üç rafı daha sık kullanıyorum. Geçen aylarda epey kitap eksildi bu raflarda çünkü elimde yalnızca gerçekten çok değer verdiğim ve mutlaka kitaplığımda bulunmalı dediğim kitaplarımı tutmak istiyorum artık. Blogger olduktan sonra çok fazla farklı kitap türü denedim, aldım, okudum ama bunun çok faydasını gördüm diyemem aksine bir kısmı kesinlikle büyük zaman kaybı. Eski seçici yanım geri döndü ve bundan mutluyum; çünkü neyi okursam bundan keyif alabileceğimi biliyorum ve kesinlikle zaman ayırmaya değmeyecek kitapları okumaktan hoşlanmıyorum. Hayatta en değerli şeylerden biri zaman ve onu kesinlikle iyi kullanmak gerek ;) Bunun dışında bazı kitapları da dijital formatta ediniyorum; mesela çizgi romanlar, çok sayıya sahip mangalar veya bazı farklı türlerdeki kitaplar. Ekitap formatında kitap okumak biraz kitaplıkta da yer açılmasına neden oldu ;)

Şimdilik yeni kitaplık düzenim böyle. Farklı değişiklikler yaparsam yine paylaşırım diye düşünüyorum;)


12 yorum:

  1. 'Blogger olduktan sonra çok fazla farklı kitap türü denedim, aldım, okudum ama bunun çok faydasını gördüm diyemem aksine bir kısmı kesinlikle büyük zaman kaybı.'

    Offf nasıl da katıldım bu kısma :( Güzel keşifler de oluyor ama diğer yandan okumak istediklerim beklerken başka şeyler okumak zorunda (!) kaldığım da oldu. Çok can sıkıcıydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de olmuştu o nedenle en sevdiğim şeyden yani kitap okumaktan soğumamak için böyle değişiklikler yaptım ;) Pek de iyi oldu ;)

      Sil
    2. Kesinlikle çok iyi olmuş ve evet soğuyor insan. Bir dönem bana oldu. Zor atlattım. Blog turlarına da bu yüzden katılamıyorum. Bunu bu sürede okuyacaksın* durumları içimi daraltıyor.

      Sil
  2. Her zaman çizgimi korumuşm.En değerlı varlıgım zamandır.O yuzden okumak için okumuyorum.Bana faydası sağlayacak hayatımda fark yaratacak kitapları tercih ediyorum.Nacizane görüşüm.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle mutlu yıllar Güngör abla ^^ Ben de sizin gibi düşünüyorum. Herkesin okuduğu popüler kitapları bir deneyeyim dedim o kadar hayal kırıklığına uğradım ki! Şimdi kendi seçtiğim kitapları okuyorum. En iyisi bu gerçekten.

    YanıtlaSil
  4. Yeniliği düzeni tertibi bende çok severim :) yenilik iyidir :) yeni yılınız da kutlu olsun bu arada :) videolarınızı çok seviyordum ama bu aralar pek koymuyorsunuz yeni yılda daha fazla video görebilecek miyiz ?? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim; çok istiyorum yeni videolar eklemeyi ama vakitsizlikten ne yazık ki olmuyor bir türlü. Umarım yeni yılda daha çok video çekebilirim;) Size de mutlu yıllar!

      Sil
  5. Happy new year Güngör abla. :) Ben okuduğum bütün kitapları e-kitap formatında okuyorum o yüzden kitaplık falan yok bende.Ama bilgisayardaki kitaplığımı da düzenleyeceğim.Ben de hastayım senin gibi,alerjim yüzünden sürekli öksürüyorum. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun Leyla ve nice mutlu yıllara! =)

      Sil
  6. Kitaplık düzeltmek ne eziyet. Severek yapıyorum ama baş ağrısı olmasa. Zaman kaybı kitaplar konusundaki fikrinize katılıyorum.

    YanıtlaSil