27.08.2014

Defterler + Kitaplar + Boya Kalemleri


Tatil bitti! Oh, çok şükür dinlendik ve sonunda işe geri döndük =D Sonbahar/Kış yaklaşıyor diye o kadar mutluyum ki anlatamam. Tatiller güzeldir ama yaz demek sıcak demek, sıcak demek sıfır enerji ve miskinlik demek; sonuç olarak ben miskinlikten nefret ederiim! O nedenle daha serin havayı, tatlı koşuşturmacayı severim. Hele bir de o serin havada sıcak bir içecekle kitap keyfi yapmak yok mu... ah ahh nasıl da özledim anlatamam! Çok şükür o günler geliyor ve ben pek mutluyum bu durumdan.

Geçen hafta pazar sabahı açıkhava güzel bir yere kahvaltıya gitmiştik, bu fotoğraf oradan. Öncesinde de yeni açılmış bir kırtasiyeye gittik. Pazar sabahı kırtasiyeye koşa koşa kim gider, tabii ki ben =D Oradan fazla birşey alamadım ama gördüğüm defterleri hemen kaptım, öyle güzeller ki =D


O akşam 3 fotoğraf paylaştım, olay oldu bu defterler =D Herkes merak etti, doğal olarak =) Umur'un okul defterleri hem kaliteli hem de güzeldir ve bu senenin yeni defterlerine bayıldım! PVC şeffaf, baskılı ve sağlam kapakları var ister çizgili, ister kareli, istediğiniz sayıda ve boyda defterleri var. Gördüğünüz gibi benimkiler 2TL, oldukça uygun fiyatlı. Ama bu sevimli kapaklar benim için en önemli özellikleri =)) Nereden buluruz diye soranlara; herhangi bir kırtasiyeden bulabileceğinize eminim, çünkü çok yaygın bir marka ;)


Bu da o 3 fotoğraftan biri, gece gece böyle oyuncak gibi oynadım bunlarla haha =D Defteri hemen okuma defteri yaptım, kitap ya da başka bir şey okurken notlar alayım diye;)


Bursa'da Remzi Kitabevi yok ne yazık ki =( İstanbul'da yaşarken, en sevdiğim kitapçılardan biriydi, sık sık giderdim. Bu gazeteyi çıkardıklarını sonradan öğrendim, kitabevlerinin gazete çıkarması çok hoşuma giden bir olay; sağolsun İzmir'li bir arkadaşım geçen iki ayın gazetelerini almış, tatilden dönerken bana getirip güzel bir sürpriz yaptı, keyifle okuyorum =)


Dün gece daha önce başlayıp, umduğum gibi bir kitap olmadığını görüp bir kenara bıraktığım bu kitaba tekrar başladım. Bu kitap hakkında söyleyeceklerimi bitirinceye saklayayım, zira söylemek istediklerim var.


Şahane magnetlerim oldu benim, bunlara bayıldım =D ️Siz de isterseniz http://instamagnetci.com/ istediğiniz fotoğrafları böyle güzel magnetler yapıyor ;)


Son olarak dün geceden bir fotoğraf; kim demiş yalnızca çocuklar boyama yapar diye =P =D Cidden, epeydir niyetliydim, dün aklıma geldi istediğim karakterlerin çıktılarını aldım ve gece boyamaya başladım; insan o kadar rahatlıyor ve o kadar mutlu oluyor ki, tavsiye ederim ;)


13 yorum:

  1. Bir an önce BKM'nin yeni şubesine gitmek istiyorum,pek güzelmiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten şubeyi ben pek beğendim, üst katta kitapların yanında bir de cafe yapıyorlar, bitince şahane olacak =)

      Sil
  2. Bende de var bu defterlerden :) gerçekten çok güzeller. 3 tane almıştım yine almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Defterler kitaplar kalemler hepsi birbirinden güzel.

    YanıtlaSil
  4. Ayy hepsi birbirinden güzel özellikle o not kağıtlarına ba-yıl-dım. :)

    YanıtlaSil
  5. bende okul sezonunun acilmasini bekliyorum. Yıl içerisinde mini okul defterlerinde bir kaç tane bitiriyorum. Renkli kalem ve bandlar da çabası. Ne mutlu içimizdeki çocuğa :)

    YanıtlaSil
  6. okulların açılmasını hiç istemediğim için yazın gelmesini de istemiyorum ama hiç bir zaman yaz olmayan bir yerde yaşamak isterdim açıkçası. :)

    YanıtlaSil
  7. Defterler harika :) mutlu günlerde kullan

    YanıtlaSil
  8. kimse demesin yalnizca cocuklar boya yapar diye :)

    YanıtlaSil