12.05.2014

Yepyeni Bir Hafta

Günaydıınn :D

Umarım hepimiz için musmutlu, sağlıklı ve güzel bir hafta olur. Uzun aralarla yazıyorum ama instagram'da hemen her gün birşeyler paylaşıyorum, beni oradan da takip edebilirsiniz ;) 

Son zamanlarda neler yaptım bir bakalım;


Öncelikle sonunda ben de bir iPhone sahibi olabildim; çok sevgili eşimin sürprizi ve benim için çok özel, çk değerli.


Geçen hafta çok yoğun geçti ofiste, bulabildiğim boş anlardan birinde az biraz keyif yaptım. İşimi çok seviyorum ama öğrencilerin bu bahar aylarındaki huysuzlukları ve son dönem yakınmaları hiç çekilmiyor. Şikayet ettikleri vakti çalışmaya ayırsalar aslında çok başarılı olacaklar ama yaşlarına vermek lazım.


Ve işten eve döndüğümde benim durumum bu oluyor ama ne yazık ki bazen yorgunluktan 2 sayfayı zor okuyorum :)


Taht Oyunları başlasın! dedim ama Yüzüklerin Efendisi'ni bitirmeden olmaz! :D


Yaşasın Cuma demiştik iki gün önce değil mi? Ahh ahh :))


Bu da hafta sonundan güzel bir an. Şu an evde olmayı ve bu keyfi yapmayı çok isterdim. Aslında gerçekten çalışmayı çok seviyorum ama keşke evden çalışabilme imkanım olsaydı. İngiliz Edebiyatı mezunu olarak bu ülkede sevdiğin ve istediğin şekilde çalışmak çok zor. Aslında birçok meslek için geçerli ya bu, neyse...


Dün gece günün yorgunluğu böyle atıldı :D


Ve işin en güzel tarafı muhteşem insanlarla çalışmak değil mi? Bunlar da dostlarımın bana Pazartesi sabahı sürprizleri :D


8 yorum:

  1. O huysuz öğrencilerden biri de benim. :D Ama söylediğinizde çok haklısınız, bunun da farkındayım. Şu an üniversite 3.sınıftayım ve şimdiye kadar dersime giren bütün eğitimci kişilere karşı çok soğuk bir tavrım var. Onlar da bana soğuk geliyor. Ama sizin bloğunuz, yazılarınız çok sempatik. Asıl işinizi unutuyorum bazen hatırlayınca da çok garip geliyor nedense. :)
    Çok değerli zamanlar geçirdiğinizi düşünüyorum ek olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için zor anlar oluyor tabii ki ama bazı öğrenciler başarılı olabilecekleri halde gerekli önemi göstermiyorlar buna üzülüyorum. Neyse bize kalan zamanların tadını çıkaralım bari;)

      Sil
  2. Merhaba fotoğrafları toplu olarak görmek daha da keyifli oluyor:) İkinci fotoğraftaki puanlı güzelliği merak ettim. Nedir acaba o kalemin markası?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim ;) designed by Pinkfoot Korea yazıyor, ben bir kırtasiyede denk gelip almıştım geçen sene o kalemi ama sonra birçok kırtasiyede gördüm (Nezih, Notebook gibi) Bir de kalpli, kareli gibi desenleri de vardı ;)

      Sil
  3. Merhaba, nette dolaşırken tesadüfen blogunuzu keşfettim, çok sevdim .Takibe aldım. Sevgiler:))))

    YanıtlaSil
  4. merabalar, resimlerdeki (özellikle 2. resim) kitap ayraçlarını nereden aldığınızı sorabilir miyim?

    YanıtlaSil