17.04.2014

Okumak-Yazmak


Hobbit okumalarımdan bir kare :) Bu fotoğrafı hafta sonu çektim, pek bir keyifli gözüküyor, şu anda da orada olasım geldi :D Şu an işteyim ancak bugün öğleden sonra vaktim olabilir ve umarım biraz okuyabilirim; yoksa genelde uyumadan önce okuyorum ve fazla ilerleyemiyorum, aklım kitapta kalıyor :D


Sharpie kalemlerimi pek seviyorum, tam çizim yapmalık. Bunları seneler önce aldım aslında ama hâlâ sık sık kullanmaya kıyamam :D Bir de tabii her yerde bulunmadığından;))


Bir de Faber-Castell'in bu kalemlerine bayılıyorum. Biraz kalın uçlular ve yazması oldukça keyifli. Kâğıdın üstünde kayan ve hiçbir tutukluk yapmayan böyle kalemlerle yazmayı çok seviyorum.


Bu ay Sabitfikir yine dopdolu. Okumayı en sevdiğim edebiyat dergisi, hatta eski sayılarını edinip güzel bir koleksiyon oluşturdum ;)

*Sürpriz kırtasiye paketi çekilişi devam ediyor! Katılmak için son tarih: 04.05.2014 ve link: Çekilişe Katılmak için TIKLAYIN!


4 yorum:

  1. Off nasıl güzel hepsi... Okumaya ve yazmaya özendiriyor kesinlikle. İnsanın hayatındaki bu anlar daha da çoğalabilse keşke...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, keşke... Teşekkür ederim güzel yorum için ;))

      Sil