20.03.2014

IKEA ve Kırtasiye =D


IKEA gerçekten de bizim evin her şeyi =)) Eşim de ben de IKEA'yı çok seviyoruz ve ürünlerinden çok memnunuz. IKEA'nın kırtasiye ürünlerinin Türkiye raflarına geldiğini birkaç hafta önce instagramdaki dostların paylaşımlarından görmüştüm ama kolay ulaşılan, yakın bir yerde olmadığı için gitmem ve birşeyler almam zaman aldı. Geçen hafta sonu kitap fuarı sonrası oraya yakın olduğu için IKEA'ya da uğradık ancak yorgun olduğumuzdan aceleyle birkaç ürün alıp çıkabildik =)

Ben eve gelir gelmez çekmiştim yukarıdaki fotoğrafı ve akşam olduğu için ne yazık ki ışıkdan dolayı pek net değil ama yine de görülüyor sanırım =) Kırtasiye ürünleri en çok hediye paketi / süsleri / bantları üzerine oluşturulmuş ama bunun yanı sıra çeşitli boylarda defterler/not defterleri, etiketler, isim kartları(hediyeler için) de vardı. IKEA bursa'da 3 renk mevcuttu, diğer şehirlerde de öyle mi bilemiyorum; pembe, siyah ve yeşil. Ben önceliği pembeye verdim gördüğünüz gibi ama özellikle siyahlarda da aklım kalmadı değil=)

ürünlerin kalitesi beni memnun etti açıkçası ve orjinal tasarımları da gayet hoş. Kalem olarak yalnızca keçeli kalemler vardı ama benim hatırladığım kadarıyla yurt dışında farklı kalemlerin de satışını yapıyorlar, o nedenle umarım Kırtasiye bölümündeki çeşitliliği artırırlar çünkü her şey gerçekten çok hoş. Tek tek fiyatları hatırlamasam da genel olarak fiyatlar da uygundu; benim aldıklarım 13 TL civarında tuttu, bana göre gayet iyi;)

Dediğim gibi umarım kırtasiye ürünlerindeki çeşitlilik artar, ben çok memnun kaldım;)


4 yorum:

  1. yaa çok güzeller! dün insatgram'da görüp aşık olmuştum.:) bir şey soracağım bir de... ben de defter delisiyim alıp alıp biriktiriyorum, belki 1 tanesine kıyıp günlük yazıyorum. siz kullanıyor musunuz hepsini, neler yapıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden kullanmıyordum :D ama artık kullanmaya çalışıyorum, çünkü biri eskirse yenisini almak var o da güzel bir düşünce;) Alışeriş, Kitap, İş, Ev gibi konular oluşturup aklıma gelen herşeyi not almaya çalışıyorum; yazı yazmayı seviyorum hem, hem de güzel kalemlerle yazmak da zevkli oluyor;)

      Sil
  2. Çok güzel bakmalı hemen güle güle kullan canım

    YanıtlaSil