21.03.2014

IKEA ve Kırtasiye 2

Dün yazıyı blogda yayımladıktan sonra hiç aklımda yokken işten çıkınca tekrar kitap fuarına ve yine ona yakın olan IKEA'ya gittim. Dünkü yazımda kalemler yok demiştim, ama gördüm ki jel kalemlerden meğer çocuk bölümünde varmış;) Ben post it ve birkaç etiket aldım, bir de fotoğraf çekeyim dedim ama fotoğrafları çekerken hep elim titremiş=P Sağlam olanları buraya koyayım;)





Bir de yeşil olan bölüm var ama ne yazık ki sağlam fotoğraf çıkmadı oradan :P


10 yorum:

  1. Ikea'ya kırtasiye bölümü mü açılmış? Hemen ziyaret etmeliyim :)

    YanıtlaSil
  2. İnsanın yaşadığı şehirde bir ikea mağazasının olmaması ne kötü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım her yerde bir şubesi olur gerçekten faydalı bir yer ancak genelde şehir dışında olmaları ulaşımı zorlaştırdığından pek sık gidilemiyor tabii =/

      Sil
  3. A a sende mi Bursa'dasın :) ikeaya gidecem gidecem üşeniyorum internet sitesinde görmüştüm defterleri yarın bikaç bir şey alayım çok güzel oldu bu bölüm vallahi :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hep gitmeye üşeniyorum =) Ama kitap fuarına gidince fırsatı kaçırmayayım dedim;)

      Sil
  4. Ne güzel bir haber bu! Ben yakın zamanda İstanbul-Bayrampaşa'dakine gittim ama göremedim nedense. Daha dikkatli bakayım bir dahakine. :))

    YanıtlaSil
  5. gungör hanım merhabalar nasılsınız.bende bir kırtasiye meraklısıyım yalnız sizinkiler kadar güzeel seyler yok elimde.siz ürünleri nerden alıyorsunuz.ben mersinde yaşıyorum bu kadar güzel kırtasiye malzemesi satan bir yer görmedim.Özellikle kitap ayracları nerden alabilirim,insanın okuma zevkini artırıyor resmen.İnternet adresi de olursa sevinir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yaşadığım şehirdeki kırtasiyeleri ve kitapçıları gezip buluyorum genellikle. Onun dışında D&R gibi bilindik kitapevlerinden de aldığım oluyor. Ben pek internetten alışveriş yapmam ama tabii çok güzel siteler var, görüp, beğendiklerimi burada blogda paylaşıyorum genellikle; 'kırtasiye' etiketine tıklarsanız bu yazımdaki, diğer yazılarım da belki yardımcı olur :)

      Sil