26.02.2014

Son Zamanlarda...

Geçen hafta kendimi hiç iyi hissetmiyordum ve sonunda olan oldu hafta sonunu yatakta geçirdim. Ama öyle böyle değil, gerçekten çok fena bu grip; farenjitle başladı sonra baş ağrısıyla ve nezleyle geçen zor günler :) Çok şükür atlattım, hala daha sesimden anlaşılıyor hastalığın yeni geçtiği ancak buna şükür. Ben bu sene hiç hasta olmadım derken acısı fena çıktı ve umarım bir daha tekrarlamaz.


Hastalık beraberinde öyle bir baş ağrısı da getirdi ki ilaçlara rağmen uykumda bile başım ağrıdı desem inanın yalan olmaz :) Bu nedenle şöyle yattığım yerde kitap okuyayım falan da diyemedim. Hastalanmadan önce Ejderha Mızrağı'nın ikinci kitabına başlamıştım ve çok şükür şimdi devam edebiliyorum =)) 70 küsur sayfa okudum ama heyecan daha yeni başladı; bu kitabı elime alır almaz niye senelerdir kitaplıkta durdu ki dedim; gerçekten böyle asıl sevdiğim / seveceğim kitapları sanki hiç bitmesin der gibi hep sonraya erteleme hastalığım var sanırım :D Her neyse geç olsun, güç olmasın demişler ya da herşeyin bir zamanı vardır belki de...


Instagram nasıl güzel bir bağımlılıktır! :D O kadar seviyorum ki; hem kendim fotoğrafları çekerken ya da düzenlerken eğleniyorum, hem de takip ettiğim kişilerin güzel, mutluluk dolu fotoğraflarını görünce ben de mutlu oluyorum. Teknolojinin böyle tatlı yanları mutlu ediyor beni ;))


Şimdi ben okumama dönüyorum ve son olarak siz bu sıralar neler okuyorsunuz demeden noktalamıyorum ;)



7 yorum:

  1. Bıkmadan yine söylüyorum ki defterlerine, kalemlerine bayılıyorum. :) Ben şu an John Fane'nin Üzümün Kardeşliği kitabını okuyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, kırtasiye zaafımın olması mutlu ediyor beni :))) Keyifli okumalar ;)

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun, şu içerisinden Hello Kitty çıkan sürpriz yumurtaları ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ;)) Nasıl tatlı o yumurtalar, aldıkça alasım geliyor :D

      Sil
  3. çok geçmiş olsun bende ejderha mızrağı serisine başlamak istiyorum ama ilk kitap olan güz alacakaranlığının ejderhalarını hiç bir yerde bulamadığım için bir türlü başlamak fırsat olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim;) Evet maalesef ben de çok zor bulmuştum; 2. el kitap satan yerlerde / sahaflarda olabilir belki :/

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil