2.12.2013

Ve Aralık Gelir... ^o^



Yılın nasıl çabuk geçtiğine mi, yoksa Kasım ayının bu kadar çabuk geçebildiğine mi şaşırayım bilemedim =D Benim için hem renkli, hem hüzünlü, farklılıkları içinde barındıran yorucu bir yıl oldu 2013. 2014'ten daha umutluyum, ayrıca çift sayıları severim =D

Her neyse efenim, zaten uzun zamandır takipteyseniz blogumda yaşanan değişikliklerin de farkındasınızdır. Her blogger da olabileceği gibi ben de zaman içinde birçok değişiklik yaptım ve yapmaya da devam ederim muhtemelen çünkü değişimleri severim =) En önemlisi kitap ve kırtasiye konusunda yazdığımı, düşüncelerimi, bunlarla ilgili keyifli her şeyi paylaşmayı sevdiğimi biliyorsunuz ve buna bağlı olarak blogum daha kişiselleşti diyebilirim. Şimdilik gidişattan memnunum ama tek memnun olmadığım şey çok sık bloga yazamamam. Bunda en büyük etmen tabii ki yoğun iş hayatım, koşuşturmaca hem zihinsel hem de bedensel yorgunluk veriyor ve beni zorluyor blog açısından. Ben bu yoğunluktan memnunum aslında ve hatta boş vakitlerim de çoğaldı ama blog ve kitap okuma düzenim biraz bozuldu. Bunlara düzen getirmek benim elimde tabii ki, ama bakalım önümüzdeki günler neler getirecek =))

2013 okuma hedeflerimin hiçbirini tutturamadım, planlarımı gerçekleştiremedim =) Gülerim ağlanacak halime =) ama doğrusu üzülmek yersiz, geçmiş geçmişte kalıyor sonuçta hep ileri bakmak gerek. İşte bu nedenle planlar yapmayı pek sevdiğim de söylenemez, motive edici yanını seviyorum ama başaramamak üzücü oluyor. Ama yine planlar yapacak mıyım? Kesin yaparım =))

Aralık ayında birkaç kitap daha okursam ve bitirebilirsem pek iyi olur diye düşünüyorum, okumak için zaman yaratmak önemli. Bir de okumanın yanında en sevdiğim şeylerden birine geri döndüm bu sene o da yabancı dizi izlemek, inanılmaz keyifli ve sevdiğim bir aktivite. Önümüzdeki günlerde bu konuda da bir şeyler yazabilmeyi umuyorum.

Eski videoları silmiştim biliyorsunuz ve yeniden çekmeye başladıktan kısa bir süre sonra çekmeyi bıraktım. Büyük oranda vakitsizlik nedeniyle ama bir yandan da sanırım pek devam edesim gelmedi. Ama dediğim gibi bu senenin en büyük değişikliği keyfime göre, dilediğimce paylaşım yapmak oldu o nedenle her an herşey olabilir =)

Bu blogda her ne kadar çok sık paylaşım yapamasamda ben tam bir instagram tutkunu oldum ve orada çokça paylaşım yapıyorum. Instagram'dan beni isterseniz takip edebilirisiniz, sayfanın sağ tarafında linki mevcut ve yine instagram'da takip ettiğim inanılmaz güzel kitapseverler var. Öyle güzel fotoğraflar paylaşıyorlar ki bakmalara doyamıyorum. Özellikle belli bir tarza, konsepte uygun paylaşımlar yapanlara bayılıyorum. Böyle Instagram kullanıyorsanız siz de bu yazının altına kullanıcı adınızı ya da linkinizi paylaşabilirsiniz;)

İşte böyle bir yazı yazasım geldi =) Yeni yıl yaklaşırken, geceler uzunken bol bol okumaya devam edelim ve yanımızdan kitaplarımız, kahvemiz & çayımız ve sevdiklerimiz eksik olmasın;)

Ve bugün Renkli Kitap Okuyanlar yani izleyicilerim 1000 kişi olmuş, ne mutlu bana =)


1 yorum:

  1. Yeni keşfettim. :)

    Kitap okumak... Okumayanlara yazık, değil mi? :)

    Bu arada Kafa Dergi'ye ve Ters Düz'e bekliyorum. Eğer bir okuma tutkunuysanız Ters Düz'deki hikaye sizi de tutsak edebilir!

    YanıtlaSil