12.10.2013

Güzel Bir Gün

Bugün öğleden sonra eski kitaplarımı satmaya bir kitabevine gittim daha sonra orada bir şey bulamayınca çok sevdiğim diğer bir kitabevine geçtim. İlki için sahaf demek daha doğru ama diğeri yeni kitapların ve çok güzel kırtasiye ürünlerinin satıldığı bir yer.


Burası Bursalılar'ın çok iyi bileceği BKM. Ben seviyorum çünkü çok büyük bir yer, indirim mutlaka yapılır ve bulamadığınız kitabı getirirler. Bu sene kırtasiye konusunda da kelimenin tam anlamıyla "aşmışlar" =) diyebilirim. Kore ve Japonya kırtasiye ürünlerinin ne kadar kaliteli ve güzel olduklarını anlatmaya gerek yok sanırım ve bu sene gerçekten çok fazla o diyarlardan=) ürünler var.

Ben de kırtasiye ürünleri arasında her zamanki gibi kendimi kaybetmişken bugün blogger hayatımın en tatlı anlarından birini yaşadım; ilk defa birisi yanıma gelip beni/blogumu takip ettiğini belirtti. Bu benim için hem çok mutluluk verici hem utandırıcı =) yani tarif edemeyeceğim bir andı. Kendisine tekrar buradan da teşekkür ederim, beni çok çok mutlu etti;)



Sonrasında o mutlulukla kitapların olduğu kata çıktım, gezdim, dolaştım aslında aklımda bir kitap vardı ama son anda Markus Zusak'ın bu kitabını görünce dayanamadım ve bunu aldım.=) Çok merak ettiğim bir kitaptı ve hemen okumaya başlayacağım. Kapağın güzelliği nedir öyle! ;)


Ve bunlar da aslında küçük tebrik kartları, Keskin Color standında gördüm ve tanesini 1TL'ye aldım, benim için yeni kitap ayraçları olacaklar;)

İşte böyle tatlı ve güzel bir gün geçirdim ama dışarıda inanılmaz bir kalabalık vardı, tatil boyunca en iyisi zorunda kalmadıkça dışarı çıkmamak =D

8 yorum:

  1. Ben de bugün kendimi tutamadım ve yine bir Füruzan kitabı (Gül MEvsimidir) ve bir de hiç kalemim yokmu gibi kalem aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitapkurtları olarak hiçbir zaman kendimizi tutamıyoruz ;) Keyifle oku & kalemini de kullan ;)

      Sil
  2. Çok güzel bir günmüş gerçekten kartlara da bayıldım tam ayraç olmak için :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle oldu;) Evet daha fazla niye almadım diyorum şimdi;)

      Sil
  3. Ben de Bursa'da yaşıyorum üniversite dolayısıyla. Kitap açlığımı gidermek için yeni yerler arıyorum. Bahsettiğiniz yeri çıkaramadım :/ Ufak bir tarif rica ediyorum sizden. Bloğunuzun sıkı takipçisiyim pek fazla yorum yapmasam da. Umarım ben de birgün karşılaşırım sizinle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim öncelikle;) Heykel'de Sönmez var orası zaten kat kat kitapçı ama BKM dışarıdan göze çarpan ilk yer; D&R gibi yerlere göre daha kâr edersiniz;). Eğer ikinci el ya da eski kitapları seviyorsanız en alt kata da bakın derim;)

      Sil
  4. Merhaba, benim için de çok güzel bir sürpriz oldu. Ben de ilk defa takip ettiğim bir bloggerla karşılaştığım için konuşurken biraz heyecanlandım :) ama sizinle tanıştığıma memnun oldum :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrusu ben de çok heyecanlandım ama benimle gelip konuşmanız çok mutlu etti beni gördüğünüz gibi, ben de çok memnun oldum, sevgiler ;))

      Sil