9.08.2013

Tatil Ne Güzel Şey!

Merhaba!

Bir süredir tatildeyim, tatildeyim derken herhangi bir yazlık / otel vb. farklı bir şehirde değilim. Özel sebeplerden bu sene bir yerlere gitmeyi düşünmüyorum biraz önemli işlerim var ama çok yoğun geçen bir senenin ardından hemen hemen bir aylık tatili evinizde geçirmek, hele bir de benim gibi evcimen bir insansanız nasıl keyifli oluyor anlatamam. Zaten uzun senelerdir çalışma hayatım hep yoğun olduğu için böyle bir tatilim olmamıştı ama şu an tahmin edebileceğiniz gibi mutluyum =)

Blogla ilgili önceki yazımı okuduysanız ne kadar moralimin bozulduğunu tahmin edebilirsiniz, tatilde olmama rağmen bloga bakasım bile gelmiyordu, o yazıyı da nasıl bir üzüntü ve sinirle yazdım eminim anlamışsınızdır. Ne yazık ki böyle şeyler oluyor, destek olan herkese çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz;) En kötüsü bu konuda bir şey yapamamak, telif hakları konusu içerik olunca daha rahat hallediliyor ama blog/ websitesi isimleri mevzusu biraz karışık. Neyse şu an beni kimse ilgilendirmiyor, bu blogda her zaman olduğu gibi kendi kitap dünyamı paylaşmaya devam edeceğim;D Blogdan, twitterdan, facebook sayfamdan, instagramdan beni takip eden, mutlu eden herkese teşekkürler, hem de sonsuz teşekkürler! Ne mutlu bana sizler gibi şahane insanları beni takip ediyor, okuma tutkumuzu ve kitaplara dair diğer herşeyi paylaşıyoruz ve umarım uzun seneler paylaşmaya devam ederiz;))

Tatil ne güzel şey dedik de peki neler yapıyorum? Ben daha çok instagramı kullanıyorum sanırım bu günlerde =) Belki oradan birkaç fotoğrafla devam edebiliriz =)


Böyle bir güzellik var mı sorarım size =)) Buna benzer bir sistemi ilk kez farklı bir ülkede çekilen fotoğraflarda görmüştüm, sonra kitapseveler epey paylaştı bu sistemi ama bunu bulunduğum şehirde hem de evimin yakınında görünce yaşadığım mutluluğu anlatamam size =D Nasıl güzel bir sistem değil mi, hem de kitaplık da çok şirin =D Umarım diğer şehirlerde de yaygınlaşır bu sistem;)


Küçük bir keyif fotoğrafı ama asıl amaç şu Nezih torbasını göstermek =D Bursa'da Nezih açıldı açılacak derken açıldığını duyar duymaz nasıl kendimi attım oraya anlatamam. 2 kez gittim, pek fazla birşey aldığım söylenemez ama bir video çektim, belki paylaşırım bir ara;))

Aldıklarımdan biri bu. "Dry Highlighter" merak ettiğim birşeydi, kuru fosforlu kalem diyebiliriz.


Performansı gördüğünüz gibi biraz mum boyaya benziyor, aslında kitaplarda kullanmak için ideal çünkü arka sayfaya geçmemesi güzel bir durum ama ucu kalın olduğu için tam istediğiniz yeri çizmek zor olabiliyor bazen. Yine de sevdiğimi söyleyebilirim.

Amcamın bana hediye kitaplar getirdiği torbayı paylaşmıştım sizlerle, içinden çıkanları da zamanla paylaşacağım ama beni en mutlu edenlerden biri de bu SabitFikir dergileri oldu. Çok merak ediyordum dergiyi ve çok sevdim doğrusu ya ;)


Hatta içlerinden en sevdiğim bu desem ;))


Şu sıralar birkaç kitabı bir arada okuyorum; özellikle farklı türlerde olunca böyle okumak çok keyifli oluyor. Biri birkaç sefer gördüğünüz bu kitap ve diğeri de Fahrenheit 451. Fahrenheit 451 zaten harika olduğunu bildiğim ama harikalığıyla yeni tanıştığım bir klasik. Bu arada Türk kahvesi de kitapla çok iyi gidiyor yahu ;))


Ne zamandır almak istediğim bir kitaptı ve sonunda ellerimde;)

Son olarak tatil sayesinde izlemek istediğim dizileri izlemeye başladım ve bilin bakalım neyin bağımlısı oldum: Doctor Who. Daha önce bazı bölümlerini zaman zaman izlemiştim ve seviyordum ama en başından başlamak, bambaşka, hislerimi size anlatamam ama zaten bilim kurgu seven ben bu kadar yıl boşa geçmiş zamanım dedim. Hastası oldum dizinin. Şu an 6. Sezonun başındayım ve hala Tennant diye ağlıyorum. Neyse Doctor Who hakkında mutlaka bir yazı yazacağım;))

 Peki onunla sonlandırayım yazımı, unutmadan iyi bayramlar! ;)


8 yorum:

  1. mini kütüphaneye bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. iyi bayramlar güngör abla çok güzel olmuş eline saglıkk:))iyiki varsın

    YanıtlaSil
  3. Tatil işte nasılda iyi geliyor insana..mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle iyi geliyor ki =)) İyi bayramlar!

      Sil
  4. Merhabalar...Keyifli bir yazı olmuş teşekkürler...Bursa valiliğinin yaptığı o kütüphane çok hoş görünüyor...Umarım tüm şehirlerimize,kasabalarımıza,mahallelerimize yayılır...Ülkemizin çok ihtiyacı var sanat ve edebiyata... Edebiyat bir nevi panzehir bence egolarımıza,kavgalarımıza vs...Sabit fikir dergisini keşfetmişiniz...bende yaklasık bir buçuk yıl kadardır takip ediyorum ve gerçekten faydalı ve arşivlik bir mecmua...Dizi dünyasına da gelirsek benimde bu aralar yakın dostum dexter...Aramız çok iyi ama emin olun ki onun yaptıklarını ben yapmıyorum sadece seyrediyorum :) Mutlu Zamanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler =)) Size de mutlu, keyifli günler;))

      Sil