23.08.2013

Kırtasiye: Faber-Castell Yeni Kalemler

Kurşun kalemlere olan aşkımı biliyor musunuz? =) Mutlaka bir kırtasiye videomda ya da geçmiş bir yazımda bahsetmişimdir. Önceleri daha nadir bulunan "kawaii" türünde kurşun kalemleri biriktiriyordum, sonraları nadir bulunan, farklı kurşun kalemlerin yanında hemen her yerde bulabileceğiniz markalardan da almaya başladım. Her önüme gelen kurşun kalemi almıyorum tabii, ama epey bir çeşit mevcut elimde ve kırtasiyeleri çok sık ziyaret eden ben bu yeni seriyi görünce bayıldım, bayıldım. Bu Faber-Castell kurşun kalemlerin başka renkleri de var; hatırladığım kadarıyla altın rengi, gümüş rengi. Bir de şöyle bir şey var sanırım bunlar 2 seri; beyaz aslında bordo, koyu mavi ve siyah, gri gibi bir grubun içindeydi ve üstünde diğerlerinden farklı olarak GRIP 2001 yazıyor. Neyse bunu bir inceleme yazısı gibi görmeyin lütfen bu daha çok yeni kalemlerime duyduğum sevgiyi bir an önce size de gösterme amaçlı bir yazı, zaten eminim birçok kırtasiyede her 2 seriyi de bulabileceksiniz;) 

Ben Faber-Castell'i oldukça kaliteli buluyorum ve çok seviyorum, geçen kırtasiye videomda da bir iki kalem paylaşmıştım, doğrusu onları da severek kullanıyorum.

Bu arada yazımı sonlandırmadan şunu da belirteyim; kalemleri biriktiriyorum dedim ama bir süredir hepsini kullanmaya çalışıyorum, tabii kıyamadıklarım halen var ama yenilerini almak için eskileri de kullanmak gerek, hem de büyük bir keyifle ^o^



11 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum kırtasiyeleri. Bıraksalar oralarda yaşarım=)

    YanıtlaSil
  2. Bu gripler çok tatlı. :) Ben de kurşun kalemleri böyle renkli renkli şeker gibi görünce dayanamayıp alıyorum ama uçlu kalemden başka bir şey kullanamadığım için öyle bekliyorlar. Maksat göz zevki işte. :D Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, uçlu kalemleri de çok severim, aslında bana kalem olsun yeter =D

      Sil
  3. Çok tatlılarmış ben de mutlaka alacağım.Benim de eski model rotring takıntım var ama maaledef artık sadece internet sitelerinde aşırı fiyatlara satılıyor :( ben de bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet geçenlerde ben de baktım, aslında ben daha çok eski rengarenk Tombowlara bakmıştım ama onlar gibi çok pahalıydılar;)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Evet belki bir ara video olabilir, bir de üşenmesem ;D

      Sil
  5. kurşun kalemleri çok seviyorum ve sıklıkla alıyorum ama son zamanlarda 2B olmaları tercihim nedense...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 2B ya da daha yumuşak olanlarla daha keyifli yazılıyor;)

      Sil
  6. renkleri çok güzel seçmişsin :)

    YanıtlaSil