4.07.2013

Son Zamanlarda...


Geçen hafta sonu planlarımı yazmıştım biliyorsunuz ki bunların arasında kitaplığımı derleyip toplamak vardı ki çıkan sonucun bir kısmı anca bu oldu diyebilirim =)) Aslında pek topladığım söylenemez, düzgün bir şekilde kitapları ortalıktan kaldırdım o kadar; yoksa başka planlarım var, yeni düzenlemeler yapacağım, bakalım bakalım;))


Ve yine daha önceki yazılarımdan, ya da "yazamamalarımdan" bildiğiniz üzere bir kitap okuyamama problemim vardı. Aslında bunun nedenlerini yazmıştım ama daha çok bu kış ve bahar biraz sıkıntılı bir dönem geçirmemden ötürü elime kitaplarımı alamıyordum, hatta alıp alıp yarım bırakıyordum ki en kötüsü de o işte. Neyse efenim çok şükür atlattım o dönemi ve şimdi hevesle okuma planları / blog planları yapıp duruyorum. Bir süredir de hem blogdan hem de instagramdan bildiğiniz üzere yukarıda fotoğrafını gördüğünüz NTV Yayınları'ndan çıkan Edebiyattan Pek Anlamam'ı okuyorum. Nasıl keyif aldım bu kitaptan anlat anlat bitmez de ben kısa bir süre sonra kitabı bitirince hakkında yazamayı düşünüyorum zaten;)


Bu arada kırtasiye peşinde de koşturup duruyorum. Dün mesela 1 saati geçen bir süre (ciddiyim) bir kırtasiyede oyalandım ama birşey almadan çıktım=( Bazen öyle çok uzun süre bakınca bir şeye gözüm doyuyor sanırım =D Yok ama inanılmaz güzel şeyler beğendim, aklıma koydum alırım hepsini =)) Yalnız her seferinde önce elimdekileri bitireyim de yenilerini alayım diyerek hesap kitap yapıyorum ya aslında o da fena fikir değil işte ;)


Bunlar da yeni gözdelerim, canlarım benim =))


7 yorum:

  1. şu kuşlu defterin aynısı bende de var fakat ne amaçla kullanacağıma karar veremediğim için öyle boş boş duruyor rafta :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraf yanıltmasın ben de hala kıyıp da kullanabilmiş değilim;))

      Sil
  2. Aynı durum bende de oluyor bazen. Kırtasiyede geziyorum, bakıyorum, bir dahaki gelişime hedef belirliyorum sanki. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında iyi de oluyor, sonra daha bir hevesle alış veriş yapılıyor;)

      Sil
  3. Aman Allahım!!! Kalemlerine bayıldım, gerçekten şahaneler! Ben böyle mini mini tatlı eşyalara hayatta denk gelemiyorum ya da gerçekten arayamıyorum T.T

    YanıtlaSil
  4. Deftere gerçekten bayıldım. İnsan tabi kıyamaz bunu kullanmaya :)

    YanıtlaSil