5.07.2013

Hafta Sonu!


Evet sonunda Cuma geldiii!!! Bu hafta sonu için planlarınız neler? Benimkiler şimdilik şöyle (mutlaka değişiklikler olur ama planlama yapmayı seviyorum ;D )

Bol bol kitap okuma :)

Geçen hafta başladığım ama bitiremedi,ğim kitaplık düzenleme işine devam etme ;D

Araştırma, okuma, yazma.

Biraz gezmece, tozmaca (hafta sonu kalabalığından nefret ettiğim için bu konuda emin değilim;) )

Blog planları, yazıları hazırlama.

Sevdiğim blogları okuma, youtube videolarını izleme.

Doctor Who izlemeye devam! (Şu sıralar bir sardı sormayın;P)

Gibi eğlenceli bir şeyler düşünüyorum bakalım ;) Sizin planlarınızı da merak ediyorum, yorum yapmadan gitmeyiinnn!! =D

Bu arada resimler "Snoopygrams" instagram sayfasından, takip edin, çok eğlenceli;))

7 yorum:

  1. Ahh listede Doctor Who'yu görünce çok sevindim! :D ben bütün sezonları izledim şimdi 50. yıl özel bölümü bekliyorum. ( 23 Kasım'da çıkıcakmış!)

    Ama kendime şöyle Doctor Who maratonu yapmak da istiyorum. Diğer dizilerden vakit bulursam :))
    İyi haftasonları dilerim...

    YanıtlaSil
  2. doctor who mu????? çığlık atıcaktım nerdeyse ben de 7. sezondayım bilmiyorum izledin mi o acıklı bölümdeyim (spoiler olmasın diye söyleyemedim :D)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili @KitapYracı ve @BerilAktaş ben daha 1. sezondayım desem=) Tabii ki karışık birçok bölümünü izledim ama senelerdir doğru düzgün izlemediğim için çok kızıyorum kendime ve en sonunda başladım en başından=)Herşeyi daha iyi anlayıp, daha iyi tadına varmak için;)

    YanıtlaSil
  4. Doctor Who'yu tesadüfen izleyip çok sevmiştim ama sonra 1. sezona bakınca pek umduğum gibi gelmedi ilk bölüm. Teknolojik imkanların günümüzden epey geride olması rahatsız etti sanırım. Ben de buaralar büyük bir Dexter hayranı oldum. O kadar süre neden başlamamış bilmiyorum . Kesinlikle tavsiye ederim.
    Hafta sonunda sizin gibi rahat olabilmeyi bol bol dizi izlemeyi, kitap okumayı isterdim ama sınavlarım var ve malesef ders çalışarak geçireceğim. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay gelsin, ben de uzun zamandır pek böyle rahat olamıyordum;) Dexter'ın da çok seveni var, ben de bazı bölümleri izledim ama kan olayı biraz beni geriyor =D

      Sil
  5. Tatil başladı başlayalı böyle bir hafta sonu planı yapamadım kendime. Boş zamanım var, ancak hep son dakikada bir işim çıkıyor ve planlarım alt üst oluyor. Sanırım tek yapabildiğim blogumla ilgilenmek şu aralar. Ama en yakın zamanda ben de böyle bir planlama yapacağım kendime. Ben de hak ettiğimi düşünüyorum çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırsatları değerlendirmek lazım, ben de plan yapıyorum ama çoğu zaman başka bir şeyler çıkıyor ister istemez;)

      Sil