24.06.2013

Ne Okuyorum?


Edebiyattan Pek Anlamam uzun zamandır kitaplığımda okunmayı bekliyordu; sanırım 2 sene önce Tüyap Bursa Kitap Fuarı'ndan almıştım. Ben fuarda mutlaka NTV Yayınları'nın standına uğruyorum çünkü hep alacak birşeyler buluyorum ve doğruyu söylemek gerekirse kitapları aldığınızda verdikleri siyah bez çantalara da bayılıyorum;))

Edebiyattan Pek Anlamam'ı bu kadar zaman beklettiğime şaşırdım doğrusu, gerçekten harika bir kitap. Ben içinde yalnızca yazarlar ve kitaplar hakkında bilgiler var sanıyordum ama Kim Milyoner Olmak İster? kıvamında çok eğlenceli sorular var her bölümde, doğru cevapları bulunca bir seviniyorum ki sormayın =P

Ben bu sıralar bu kitabı okuyorum, siz neler okuyorsunuz?


12 yorum:

  1. Kitap şu an çok ilgimi çekti alınacaklar listeme ekledim. :)

    Ben sırf yazarın adına güvenip aldığım Bir Soru Bir Aşk'ı okuyorum. David Nicholls. Sürüne sürüne okuyorum ama bitireceğim inşallah. :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ilginç bir isme sahip.Bazen bir kitabı almamın en büyük nedeni kaliteli bir isme sahip olması oluyo :) Merak ettim. Ben bu sıralar Dan Brown un İhanet Noktasını okuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dan Brown'u pek severim, İhanet Noktası'nı da okumuştum, uzun zaman oldu ama bir solukta okuduğumu hatırlıyorum;)

      Sil
  3. ne kadar güzel bir kapak ve isim ilgi çekici
    ben de merak ettim doğrusu...
    okunacak ne çok kitap var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapağını ben de çok seviyorum; gerçekten okunacak öyle çok kitap var ki... =)

      Sil
  4. Ne yazık ki eskiden kitap kurdu olmama rağmen son zamanlarda elime kitap almıyorum o yüzden sizi zevkle takip ediyorum ben de beklerim :) http://dirdircikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yine alırsınız kitapları elinize;) Sevgiler;)

      Sil
  5. Merak ettim bu kitabı. Ben de alıp okuyayım. Yine güzel bir defter ;) renklikitap@yahoo.com adresine e-posta gönderdim bir süre önce. Bu adresi takip ediyor musun? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet takip ediyorum ama son zamanlarda yazacak bir sürü mail birikti, yetişemedim;) Hafta sonu yazacağım cevapları;)

      Sil
  6. Kitap benim de çok ilgimi çekti doğrusu. Özellikle ismi zekice düşünülmüş. :) En yakın zamanda alacağım,yorumlarımı blogumda paylaşırım. :))

    Ben şu an daha önce başladığım ve araya başka şeyler girdiğinden okumayı yarım bıraktığım kitapları bitirmeye uğraşıyorum:( Bilmiyorum benzer şeyi yaşayan var mıdır? Şu sıralar Elif Şafak'tan İskender'e başladım yeniden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok sevdim bu kitabı, sen de seversin umarım;)

      Sil