12.06.2013

Kırtasiye: Lamy (Safari) Dolma Kalemler

Benim için Lamy denince aklıma tek bir isim geliyor; Serrose =) Birçok kişi gibi ben de ilk kez onun blogunda tanıdım Lamy kalemleri; birbirinden güzel ve renkli Lamy Safari modellerini seviyor Serrose ve paylaşımlarını bir kırtasiye sever olarak merakla takip ediyorum ben de;)

Kırtasiyeyi ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz ama dolma kalemlerle hiç alakam yoktur doğrusu ya =) Eskiden beri pek ilgim olmamıştır hatta okul dönemlerinde gerekli olduğunda da pek ilgi duymamıştım. Ama bence bundaki en önemli etmen kalemlerin dış görünüşleriydi; ben renkli, eğlenceli ürünleri çok seviyorum. Mesela kırtasiyede en sevdiğim ürünler kawaii ürünlerdir; böyle cicili bicili, renkli kawaii karakterli ürünlere bayılıyorum =)) Uzun lafın kısası Serrose'nin blogunda Lamy Safari'leri görünce çok ilgimi çekmişti, çünkü onlar pek sevimliler ve rengarenkler =) Sonraları kırtasiye üzerine yazılar yazan, paylaşımlar yapan blogları keşfettikçe beğenerek takip etmeye devam ettim ama dediğim gibi eskiden gelen bir çekincem olduğu için dolma kalemlere uzaktan bakmayı tercih ettim.


Nereden estiyse geçenlerde ebay'e üye oldum, ben biraz eski kafalıyım mı demek lazım bilemiyorum ama pek internet alışverişini sevmem. Gideyim, göreyim, elimde tutayım bir şeyi öyle alayım isterim hep=) Ama ebay'de Lamy kalemlerin açık arttırmalarını görünce hadi dedim bir deneyeyim=) Normalde kalemler bana göre gerçekten pahalı ama kalitelerini ve değerli kalemler olduklarını biliyorum, şimdi ebay'de de uygun açık arttırmalar görünce dayanamadım ve deneyeyim dedim. Böyle şeylerde dikkatli olmak lazım yani mesela ben kendime bir limit koydum, çünkü zaten uygun bir fiyata alacaksam bunu kazanayım dedim. O nedenle şu ana kadar 2 kalemi kaybettim=)) Şimdi birini bekliyorum, bakalım benim verdiğim teklif yüksek gözüküyor ama hiç belli olmuyor, saatler kala bir kalem aniden satıldı mesela=) Bakalım kazanırsam ve bir Lamy'im olursa ben de dolma kalemlerle aramı düzeltir miyim acaba=))

Bu arada çok sevdiğim bir kırtasiye sitesinde de Lamy çekilişi var, ona da bir göz atın derim;)) http://www.jetpens.com/blog/lamy-converter-set-giveaway/pt/487

Jetpens harika bir site gerçekten, sık sık çekilişler de yapıyor, takip edin derim sevgili kırtasiye severler;))




10 yorum:

  1. Malesef benimde kırtasiye tutkum var :S Her ne kadar çok sık kırtasiyeye uğramasamda bazen ipin ucu cidden kaçıyor. Limit koymak en iyisi. Hiç denemedim Lamy kalemleri. Uslu durursam belki birgün benimde olur :P Şaka bir yana şimdiye kadar pek ilgimi çekmemişti bu kalemler. Ama rengarenk görünce beğenmemek elde değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten oyuncak gibiler, çok sevimliler ^.^

      Sil
  2. bu blogu biliyor musun, insanı yazmaya heveslendiriyor
    http://www.banasikcayaz.com/

    YanıtlaSil
  3. Lamyleri ben de Sergül ile tanıdım :) Hepsi rengarenk ve çok güzel ancak fiyatları biraz pahalı.Tüm renklerini tamamlamaya kalksann :))

    YanıtlaSil
  4. Dolma kalemlere bayılırım! Sarı LAMY var bende, severek kullanıyorum. Kağıt üzerinde yağ gibi kayıp gidiyor. :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, hediye konusunda kararsız kaldım size danışmak istedim. Lamy safari yada all star ve Lamy accent Karelia Wood, yeni çıkan seri ahşap gövdeli dolma kalem. Sizce hangisi önemli bir hediye için daha iyi bir seçin olur. Alacağım kişi 30 yaş üstü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ne yazık ki ben de dolma kalem konusunda çok bilgi sahibi değilim =/ ama Lamy Safari'ler rengarenk eğlenceli olduğu için ben daha çok seviyorum. Tabii ahşap gövdeli olan da şık bir seçim gibi gözüküyor ;)

      Sil
  6. Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Evet bende şıklık ve eğlence arasında kaldım :) Artık o anda içimden ne gelirse onu alıyım :)

    YanıtlaSil