16.05.2013

Aylak Adam Okurken Farkettim ki...



Geçenlerde Kitap Okuyamama Problemi yazımda çektiğim sıkıntıdan bahsetmiştim. O zaman hem buradan hem de twitterdan çok güzel yorumlar gelmişti; birçok kişi bir süre sonra atlatırsın demişti. GizliKız'ın bir yorumu vardı, "O büyülü cümleyi bulana kadar yarım kalacak kitaplar..." demişti =) Benim büyülü cümlelerim Aylak Adam'daymış. Böylesine güzel yazılmış edebi eserler nasıl da insanın okuma aşkını ortaya çıkarıyor. Bu gece Aylak Adam'a Birsen Tezer eşlik ediyor, nasıl da yakıştılar birbirlerine.

Siz neler okuyorsunuz?

Keyifli okumalar herkese =)


12 yorum:

  1. Bende çok güZl olacağını umduğum bir kitaba başladım önsözüne yazarın tanıtımına takılı kaldım yazarı baya tanımış oldum genelde iyi değildir böyle şeylerle aram ama eskiler ilgimi çeker bende henüz okumadım aylak adamı ama methini çok ettiler bakalım inş onada sıra gelir ben ahmet rasim in meşakk–ı hayat adlı uzun öyküsüne başlıyorum ama sanırım yarın başlayacağım uyku bastırdı çünkü bugünlerde dinlenmem gerek cumartesi kardeşimin nişanı var...sana tatlı tatlı okumalar .demiştim ama ben geçer bir güzel kitap bul bak nasıl sarıyor diye çünkü banada aynısı oluyor üst üste tam tatmin olamadığım kitaplar okuyunca öle birşey oluyor bende

    YanıtlaSil
  2. Ara ara Aylak Adam okuyasım gelir benim:)) sanki insanın periyodik olarak okuması gereken bir kitap:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok keyif alıyorum ben de okurken;)

      Sil
  3. Çoookk uzun bir okuma listem var güya vapurlarda otobüslerde okucaktım amaaaa olmuyor. İçim gitti şimdi Aylak Adam'ı da almak lazım :s Ama okumak da lazım hepsini.. :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet okuma listesi hiçbir zaman azalmıyor, arttıkça artıyor;) Dediğin gibi her yerde okumak lazım;)

      Sil
  4. acıkcası ben bu aralar sıyaset ders kıtaplarımdn baska kıtap okumaya fırsat bulamıyorum ama arkadas cok guzel soylemıs. :) Sevgiler.Yeni blog kesfetmekde guzell:)

    YanıtlaSil
  5. Kürk Mantolu Madonna kitabına başladım okumak için ne kadarda geç kalmışım... Blog dünyasında yeniyim kitap dolu blogları arıyorum geziyorum. Herkese iyi okumalar! :)

    YanıtlaSil
  6. Birsen Tezer neye yakışmaz ki? :)Birsen Tezer dinleyen birini görmek g
    üzel=) Ben de Ahmet Ümit'i denemek istiyordum ne zamandır. Beyoğlu Rapsodisi ile başladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle Birsen Tezer dinlemek huzur ve mutluluk veriyor =) Keyifli okumalar.

      Sil