24.04.2013

Renki Kitap Kitaplarım



Dün çekmiştim bu videoyu ancak yoğun bir gün oldu bugün ekleyebiliyorum ;) Yine kitaplığımdan bazı kitapları paylaşıyorum bu videomda =)


7 yorum:

  1. yine çok güzel bi video olmuş :)) senin videolarını izlediğim zaman gidip kitap okuyasım geliyo, bi de ben de olmayan kitapları almak :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir video olmuş. :) 2 gün önce bende bir defterimi aynı amaçla kullanmaya başladım yanımdan ayırasım gelmiyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten ben de yanımdan ayıramıyorum, sürekli birşeyler yazmak istiyorum ^.^

      Sil
  3. Video çok güzel olmuş. Okuduklarım için bir deftere not düşüyorum bende ama çok büyük yanımda taşımak hiç kolay olmuyor. Böyle küçük güzel bir defter bulursam hemen edineceğim.
    Moon Reader içinde ayarlarda Çeşitli kategorisinde "Okurken Minik Okuma Çubuğunu Göster"i işaretlerseniz kitap adı, okuma yüzdesi, üstünde olduğun sayfa/toplam sayfa sayısı şeklinde gösteriyor. Neredeyse bütün programları denedim ama arka planı en göz yormayan Moon Reader geldi. Gözlerimde bozukluk olduğundan hemen baş ağrısı yapıyor çünkü. İtiraf ediyorum netten prosunu da buldum ama pdf'lerde istediğim verimi alamadığım için yine kısıtlı sürümü kullanıyorum -ki bu cep telefonu için, tablet büyük olduğundan kullanımda sorun olmaz.- Bir de Epub olarak okumanızı tavsiye ederim. Hem pdf gibi sayfa kenarları sorun olmuyor hem de yazı tipi, resimler istenilen şekilde kalıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bu bilgi çok iyi oldu ^.^ Ben aslında hep epub okuyorum ama elimde birkaç pdf kitap var oları okuyacak doğru düzgün bir program bulamadım=/ Gerçekten MoonReader'ın arka planı çok başarılı, kağıt gibi hiç göz yormuyor;)

      Sil
    2. Evet o arka planı çok seviyorum bende. Uğraşmak zor olmazsa Calibre ile çevirebilirsiniz. Ücretsiz bir program. Epub gerçekten çok kolay. Pdf içinde Adobe de başarı yakaladım sadece ama tam performans değil maalesef :(

      Sil