2.01.2013

Kitap, Dergi, Kalem, Defter ve Türk Kahvesi


Dün gece aynen böyleydi işte. Türk kahvesi ne zamandır içmemiştim nasıl da canım çekti, dedim hemen yapayım, bir de elektrikli makinede yapıyorum pek güzel köpürüyor, tadı da şahane =) Kürk Mantolu Madonna'nın da en heyecanlı yerlerindeyim, ne olacak acaba derken elimden bırakamıyorum, ama bitirmem zaman alabilir çünkü aynı anda iki kitap daha var okuduğum, biri Obsidiyen diğeri ise iş gereği okuduğum bir kitap. Renkli ajandam var fotoğrafta bir de.

Gördüğünüz üzere CNBC-e Dergi'nin hediyesi. Aslında bu sene için şöyle özel ve güzel bir ajanda alayım diyordum ama bu da çok hoşuma gitti, şimdilik bununla başladım ama belli olmaz belki bir değişiklik yaparım. CNBC-e Dergi'yi de ne zamandır almıyordum, çok eskiden Formula1 Dergisi ile verilmeye başlandığı dönemlerden beri uzun bir müddet almıştım ancak 2 sene kadar önce bıraktım almayı, çünkü ne eskisi gibi sevdiğim diziler kaldı, ne de eski CNBC-e kaldı... Bu sayıda Doctor'u ve ajandayı görünce alayım dedim, hoşuma da gitti açıkçası fena değildi bu sayı. Bu arada şu sıralar en sevdiğim dizi Once Upon a Time, 1 Varmış 1 Yokmuş adıyla Fox'da yayımlanacakmış, nasıl sinir oldum. CNBC-e alsaydı iyi olurdu.


En üstteki dün geceye ait fotoğrafta da bu kalemlerden ikisini görüyorsunuz. Bunlar benim bir süre önce Pentorium'un bir giveaway'inden kazandığım kalemler. Uniball Majolica Majorca özel üretim kalemler, kazandığımda çok sevinmiştiö. Gerçekten çok güzel yazıyorlar ve çok sevimliler.

 
Kalem demişken, Stabilo point 88 kalemleri ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim? Bu kalemlerden ikisi yılbaşında iş arkadaşlarımdan biri hediye etti, ben de bendeki diğerlerini buldum hemen yine aşkım depreşti. Uzun zamandır nedense kullanmıyordum, şimdi gidip çeşit çeşit renklerini almak istiyorum. Çok seviyorum bu kalemleri, ama nedense son zamanlarda pek bir pahalı. Bir de D&R'da kasanın yanına koymuyorlar mı, normalde 2.50'ye satılan kalemi D&R 3.75'e satıyor, şaka gibi!


D&R demişken Metis'in şu defterinde de gözüm vardı geçenlerde aldım. Ama başka çeşitleri de var, bunu o kadar sevdim ki sanırım onları da alacağım, küçük kitaplar gibiler, çok tatlı. Bunu kitap defteri yaptım, okuduğum kitaplarla ilgili notları alıyorum.

Alışveriş yapmak ne güzel şey, yeni kitaplar, defterler, kalemler... nasıl da mutlu ediyor insanı =)





7 yorum:

  1. Cnbc-e dergiyi bende almak istiyorum. Kısmetse bu gün :) Kapakta Doctor'u görünce zaten direkt alma isteği uyandırdı bana :D

    YanıtlaSil
  2. ah bayılıyorum bu keyif postlarına ^^ o Metis'in ajandayı almakla almamak arasında kalmıştım istiyorum ya

    YanıtlaSil
  3. Daha başlığı okur-okumaz heyecanlanmaya başladım :)
    Çoook güzel :)
    Rengarenk cıvıl-cıvıl :)

    YanıtlaSil
  4. defter kitap kalem!! benim de en sevdiğim şeyler...

    YanıtlaSil
  5. Once Upon a Time ve Fox.. Neyse umarım düzgün yayınlarlar. :/

    YanıtlaSil
  6. @KitapAyracı evet gerçekten güzeldi bu ay ;))

    @Sycorox keyif yazıları/fotoğrafları deyince senin üstüne tanımam ;D Metis'in o defteri al bence de, ben diğerlerini de alacağım çok sevdim ;))

    @Zeynep teşekkürler;)

    @sıradan biri ;D

    @Berfin Kanat evet umarım =/

    YanıtlaSil
  7. Renkli ajanda ne güzelmiş öyle, ben de ajanda arayışındaydım. :) One Upon A Time'ı Cnbc-e yayınlamaya başlayınca izlerim diyordum ama hayallerim yıkıldı resmen. Pek umudum olmamakla birlikte umarım diyorum, güzel yayınlarlar.

    YanıtlaSil