14.01.2013

Bugün Kargoyla Ne Geldi?


Aslında bu ay aldığım kitaplarla ilgili bir video çekeceğim ama bunu yazmadan edemedim. Bugün kargoyla DEX Yayınları'ndan harika bir kitap geldi. Fotoğrafta gördüğünüz Ölümcül Merhamet Ölüm'ün Hizmetkârları serisinin ilk kitabı. Bir süredir okumak istediklerim listemdeydi, o yüzden çok mutlu oldum. Kitabın yazarı Robin LaFevers ve konusu da kısaca şöyle;

Genç, güzel ve ölümcül.On yedi yaşındaki Ismae, babasının onun için yaptığıanlaşmalı evlilik dehşetinden, gizemli bir keşiş tarafından kaçırılır.Götürüldüğü manastır, Ölüm Tanrısı Aziz Mortain için eğitilen,kendisininki gibi garip yara izleri taşıyan kızlarla doludur.Burada, Ölüm Tanrısı’nın onu tehlikeli hediyelerve korkunç bir kaderle kutsadığını öğrenecektir.Manastırda kalmayı seçerse rahibeler tarafından bir suikastçı olarak yetiştirilecek ve Ölüm Tanrısı’nın intikamını alacaktır.Ismae çok önemli bir görev için Breton sarayına gönderilir;hem entrika ve ihanetin ölümcül oyunlarınahem de yapması imkânsız seçimlere karsı savunmasızdır:Ismae, Tanrısına mı yoksa kalbine mi hizmet edecek?
Teşekkürler DEX!



6 yorum:

  1. İyi Okumalar^^

    YanıtlaSil
  2. @Dilara Artar Teşekkürler! ;)

    YanıtlaSil
  3. Kitabın adına ya da kapağına baktıktan sonra muhtemelen es geçerdim ama konusu çok güzelmiş. Teşekkürler, güzel bir kitaptan mahrum kalmamamı sağladın sanki. :D Keyifli okumalar. :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayın derken? Bloga yazdıklarımı kastediyorsanız hepsini seviyorum, kitaplarımı kastediyorsanız onların da nhepsini seviyorum.

      Sil
  5. bu kargo işi nasıl oluyor ya anlamadım ??

    YanıtlaSil