26.03.2012

Okunmayı Bekleyen Kitaplar


Dün kitaplığımla ilgilendim biraz=) Yeni kitaplarımı raflara koydum, bazı kitapların yerlerini değiştirdim ve okunmayı bekleyen kitaplarımın listesini çıkardım. Ortaya çıkan sonuç beni şaşırtmadı desem yalan olur, meğer ne kadar çok kitap almışım. Elimde şu an okuduğum iki kitap haricinde okunmayı bekleyen kitap sayısı 47! Evet iyi bir rakkam=) Bu demek oluyor ki ben daha uzunca bir süre kitap alamayacağım=/ Neyse yine de elimde öyle güzel kitaplar var ki hepsi için çok heyecanlanıyorum=)



8 yorum:

  1. Ben hala kız ve kurt diyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Evet onu yakın zamanda okumak istiyorum;))

    YanıtlaSil
  3. "Daha uzunca bir süre kitap almayacağım." Sen inandın mı bu söylediğine? :) İki ay önce 17 yeni kitap aldım. Ondan bir hafta sonra 6, bir ay sonra 25. Ve şimdi 26 yeni kitap siparişi verdim. Bir kitap delisinin uzun süre kitap almaması kesinlikle inandırıcı değil. İnan bana; dayanamaz en kısa zamanda uğrarsın bir kitabevine ya da bir kitap internet sitesine. :))) Biz kitap delileri böyleyizdir işte . :))

    YanıtlaSil
  4. Bu kitaplara eminim yenileri eklenir.Dayanamazsın ki sen. =D

    YanıtlaSil
  5. Bende var okunacak listesi ve her seferinde almayacağım diyorum Güngör ama almadan duramıyorummmmm :))))) vee hepsini bir solukta okumak istiyorummmmm
    Keyifli okumalar. :)

    YanıtlaSil
  6. Okunmayı bekleyen kitaplarının listesini ve yeni kitaplığının videosunu çeksen o kadar güzel olur ki:)))

    YanıtlaSil
  7. Ben oyumu videodan yana kullanıyorum. ;)

    YanıtlaSil
  8. Yorumlar için herkese teşekkürler!=) Haklısınız aslında insan kitap almadan duramıyor, öncelikle kitapçılardan uzak durmam lazım=))

    Okunmayı bekleyen kitaplarımı arada Kitap Günlüğü videolarımda paylaşacağım zaten;) Ama bir Kitaplık Turu videosu yapabilirim bir ara;))

    YanıtlaSil